Sergiu Nicolaescu cauta un Comisar Moldovan tânar

Apropo.ro / 01.06.2007, 16:56
Sergiu Nicolaescu cauta un Comisar Moldovan tânar
Sergiu Nicolaescu se va întoarce în rolul Comisarului Moldovan în filmul "Supraviețuitorul", aflat în prezent în faza de pre-producție, în timp ce pentru rolul aceluiași personaj la tinerețe, producatorii cauta un actor. Lungmetrajul "Supraviețuitorul" este o

Sergiu Nicolaescu se va întoarce în rolul Comisarului Moldovan în filmul „Supraviețuitorul”, aflat în prezent în faza de pre-producție, în timp ce pentru rolul aceluiași personaj la tinerețe, producatorii cauta un actor.

Lungmetrajul „Supraviețuitorul” este o continuare a seriei de filme polițiste realizate de Nicolaescu între 1972 și 1981 („Cu mâinile curate”, „Ultimul cartuș”, „Un comisar acuza”, „Revanșa” și „Duelul”), avându-l mai întâi ca erou pe Comisarul Miclovan, apoi pe Comisarul Moldovan, informeaza MediaPro Pictures.

Regizorul va și juca în noul film. Dar pentru rolul Comisarului Moldovan tânar din secvențele de flashback/amintiri nu a fost ales un actor deocamdata. În acest sens, MediaPro Pictures organizeaza un casting la care sunt invitați toți cei al caror fizic seamana cu cel al Comisarului Moldovan din filmele anilor 1970 și 1980. Experiența de actor nu e o condiție obligatorie.

Candidații își pot trimite fotografiile și datele personale prin e-mail, [email protected], sau prin poșta, pe adresa Studiourilor MediaPro. Ei au la dispoziție și un formular online pe site-ul www.comisarulmoldovan.ro.

Filmarile pentru „Supraviețuitorul”, o producție ce va fi realizata cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, sunt programate sa înceapa la sfârșitul lunii iunie, la Buftea.

Mediafax

Tags: