Sergiu Nicolaescu, internat în spital

Apropo.ro / 27.12.2012, 10:00
Sergiu Nicolaescu, internat în spital
Regizorul Sergiu Nicolaescu, în vârstă de 82 de ani, a fost internat în Spitalul Elias din Capitală, în urma fisurării unor coaste.

UPDATE: „Sergiu Nicolaescu este internat în Spitalul Universitar de Urgență «Elias» pentru o afecțiune digestivă cronică cunoscută. În urma investigațiilor efectuate s-a decis inițierea tratamentului medicamentos corespunzator”, a precizat sursa citată.

Potrivit conducerii unității sanitare, pentru moment nu se pune problema unei intervenții chirurgicale.

Regizorul Sergiu Nicolaescu, în vârstă de 82 de ani, a fost internat în Spitalul Elias din Capitală, în urma fisurării unor coaste, el putând fi supus, miercuri seară, unei intervenții chirurgicale pentru o suferință pulmonară, au declarat surse medicale pentru MEDIAFAX.

Regizorul Sergiu Nicolaescu a căzut în urmă cu o săptămână în timp ce se îndrepta spre garajul său, el suferind un traumatism toracic, respectiv i s-au fisurat câteva coaste.

Sursele citate au precizat, pentru MEDIAFAX, că regizorul se afla miercuri în Secția de chirurgie toracică, urmând a fi supus unei intervenții din cauza unei suferințe pulmonare generate de traumatismul toracic.

Citește mai multe detalii despre internarea regizoului Sergiu Nicolaescu la spital, pe Mediafax.ro