Seri cu provocări gastronomice: Reţete cotidiene cu Mary Berry

De: Cristiana Trifu / 09.02.2018, 15:53
Seri cu provocări gastronomice: Reţete cotidiene cu Mary Berry
Reţetele şi secretele împărtăşite fac faţă oricărei provocări gastronomice!

Simpatica gazdă a emisiunilor culinare, Mary Berry, vine în luna februarie la TV Paprika cu două noi emisiuni pline de savoare. O recomandă măiestria, talentul, eleganţa, experienţa şi stilul în arta culinară.

Reţete cotidiene cu Mary Berry

Din 13 februarie, de la ora 21:00, urmăriţi în fiecare zi emisiunea Reţete cotidiene cu Mary Berry.
În acest serial, Mary Berry prezintă mâncăruri şi ingrediente obişnuite pe care le-a folosit şi le-a pregătit întotdeauna cu plăcere. Mary dovedeşte că nu este nevoie de ingrediente speciale sau repertoriul culinar al unui bucătar pentru a pregăti măncăruri delicioase. Ea prezintă soluţii simple şi trucuri secrete dovedind cât de uşor poţi transforma o zi obişnuită într-una extraordinară dând o notă deosebită mâncărurilor de zi cu zi.

Reţete simple cu Mary Berry

Din 21 februarie, de la ora 21:00, Mary este gazda unei noi emisiuni, Reţete simple cu Mary Berry. Oricât de complicate ar părea unele mâncăruri, Mary ne va dezvălui, cu siguranţă, numeroase idei pentru a le pregăti simplu de tot. În fiecare episod, Mary prezintă reţete şi idei fantastice pentru a impresiona atât bucătarii începători, cât şi pe cei profesionişti, evocând totodată câteva amintiri din viaţa sa, despre familie sau prieteni. Reţetele şi secretele împărtăşite fac faţă oricărei provocări gastronomice. Fie că este vorba despre o masă în familie sau pentru impresionarea prietenilor, o zi încărcată în care avem prea puţin timp la dispoziţie ori o zi tristă în care avem nevoie de o bucurie, Mary are la îndemână întotdeauna o reţetă perfectă care nu vă va dezamăgi, cu siguranţă.