Seria animată O poveste încâlcită are premiera la Disney Channel

De: Cristiana Trifu / 26.09.2017, 14:42
Seria animată O poveste încâlcită are premiera la Disney Channel
Disney Channel anunţă premiera Serialului O poveste încâlcită, o serie animată pentru copii, adolescenţi şi familiile lor, bazată pe filmul de lung-metraj de succes realizat de Walt Disney Animation Studios, pe 2 octombrie, la ora 17:00.

Acţiunea se desfăşoară între evenimentele prezentate în filmul de lung metraj cu acelaşi nume şi începutul filmului de scurt-metraj lansat în 2012, „Încâlciţi până la adânci bătrâneţi”. Noua serie de animaţie ne-o prezintă pe Rapunzel care încearcă să se obişnuiască cu părinţii ei, regatul pe care îl conduce şi oamenii din Corona. Spiritul ei neînfrânt şi curiozitatea firească despre lume o determină să realizeze că are multe de învăţat înainte de a-şi accepta cu adevărat destinul regal. Rapunzel amână momentan coroana şi căsătoria în pregătire pentru a porni în căutarea unor aventuri epice, spre exasperarea regelui care trebuie să accepte că fiica lui este acum o tânără independentă. O vor însoţi pe Rapunzel în călătoria ei personajele: Gheorghe Papagheorghe, amicul ei îndrăzneţ, cameleonul Pascal, calul serios, Maximus, gaşca de tâlhari de la Răţusca Drăgăstoasă şi un nou personaj, Cassandra, o slujnică puternică, care devine confidenta lui Rapunzel.

Produs de Disney Television Animation, serialul „O poveste încâlcită ” a fost realizat de veteranii în materie de animaţie Chris Sonnenburg în calitate de producător executiv şi regizor şi Shane Prigmore în calitate de co-producător executiv şi regizor de creaţie. Jase Ricci („Teenage Mutant Ninja Turtles”) este story editor. Celebratul artistă Claire Keane („Regatul de gheaţă”, „O poveste încâlcită”), fiica lui Glen Keane, o legendă Disney, cel care a dirijat procesul de animaţie pentru filmul de lung-metraj, a avut rolul de consultant în dezvoltarea seriei. Kevin Kliesch („Încâlciţi până la adânci bătrâneţi”) câştigător al unui premiu Emmy va servi ca autor de partituri.