Seria documentar VERY CAVALLARI, despre starul reality devenit model de stil, Kristin Cavallari – FOTO

Apropo.ro / 12.07.2018, 11:26
Seria documentar VERY CAVALLARI, despre starul reality devenit model de stil, Kristin Cavallari - FOTO
E! va difuza Very Cavallari, o nouă serie – documentar despre vedeta, femeia de afaceri şi superstarul de programe reality, Kristin Cavallari, din 15 iulie de la ora 23:00. Documentând mutarea recentă în Nashville, emisiunea urmăreşte viaţa de anteprenor a lui Kristin care deschide o reprezentanţă pentru linia sa de produse de lifestyle, Uncomon James şi viaţa alături de soţul său, fost jucător profesionist de fotbal american, Jay Cutler. Împărţită între familie şi echipa sa tânără şi sexy, viaţa lui Kristin devine mai activă ca niciodată în noul decor situat în oraşul muzicii.

”Telespectatorii au urmărit-o pe Kristin în THE HILLS şi pe covorul roşu iar acum vor avea acces în viaţa ei de antreprenor dar şi în viaţa personală” a declarat Amy Introcaso-Davis – EVP al departamentului de producţie E! ”O vom vedea pe Kristin în ipostaza de manager a unui brand în plină expansiune în timp ce încearcă să facă faţă presiunii de a reuşi. Va trebui să jongleze cu manevrarea personalului încăpăţânat, să îşi facă timp pentru soţul ei, fotbalistul recent retras din activitate, Jay Cutler şi să rămână o mamă prezentă şi activă în viaţa celor trei copii ai ei.”

În acest prim sezon Kristin îşi stabileşte compania de lifestyle şi fashion, Uncomon James, aflată în plină ascensiune, în Nashville. Totuşi munca asiduă şi prezenţa constantă a angajaţilor în căminul lor creează un mediu agasant pentru soţului său. Motiv pentru care Kristin îşi mută angajaţii, pe care Jay îi numeşte ”minionii ei”, într-un spaţiu şic din Nasville. Echipa centrală angajată de Kristin pentru a dezvolta afacerea este formată din social media director, Shannon, o persoană foarte timidă, Brittany, o persoană obsedată de muncă desemnată să dezvolte magazinul Uncommon James şi un office assistant pe nume Reagan care uneori uită de anumite detalii dar animă mediul de lucru cu umorul său unic. Pentru că echipa împarte acelaşi spaţiu şi se fac noi angajări, conflictele încep să apară, relaţiile se modifică, izbucnesc certurile şi încep să se formeze şi triunghiuri amoroase.

Prima întâlnire a lui Kristin cu publicul a avut loc în emisiunea MTV Laguna Beach: The Real Orange County. După o mica pauza Kristin a încântat publicul când a jucat şi narat ultimele două sezoane din The Hills. De atunci Kristin a lansat cu succes o linie de pantofi Kristin Cavallari by Chinese Laundry, a primit distincţia New York Times Bestselling Author, a prezentat şi a contribuit la nenumărate transmisiuni în direct de pe covorul roşu marca E! şi a lansat colecţia de bijuterii şi marca de lifestyle Uncomon James. Pe lângă toate reuşitele profesionale este de asemenea mamă a trei copii de care se ocupă împreună cu soţul său, Jay Cuttler.