Seria „Liceenii” continua din toamna, la cinema

Apropo.ro / 25.08.2009, 11:27
Regizorul Adrian Popovici continua seria "Liceenii" cu filmul "53 de ore si ceva", din toamna, in cinematografe.

Regizorul Adrian Popovici continua seria "Liceenii" cu filmul "53 de ore si ceva", din toamna, in cinematografe.

Continuarea seriei care a facut furori in randul publicului, ii va avea ca interpreti in rolurile principale pe Andi Vasluianu si Claudiu Bleont, iar perioada in care se asteapta sa apara la cinema este octombrie-noiembrie.

Pelicula "53 de ore si ceva" prezinta povestea unor tineri, copii de bani gata sau cu probleme in familie, dar care au legaturi cu lumea drogurilor.

Din distributia filmului mai fac parte Cristi Popa, Alexandru Potocean, Andi Vasluianu, Claudiu Bleont, Ioana Blaj, Crina Semciuc, Iulia Verdes, Dana Rotaru, Diana Dumbrava si Vlad Radescu.

Deocamdata, filmul este in postproductie. Cornelia Palos, producatoarea peliculei, declara pentru Mediafax ca aceasta nu este o continuare "traditionala", argumentand "Nu mai sunt vremurile pentru asa ceva. Este, daca vreti, o continuare a ideii, dar pusa in contextul actual".

Seria "Liceenii", care i-a facut celebri pe Oana Sarbu si Stefan Banica Jr, a debutat in 1987. Regizat de Nicolae Corjos, "Liceenii" spune povestea de dragoste dintre Dana si Mihai.

Citeste mai multe detalii despre "53 de ore si ceva", pe Mediafax.ro

claudiu bleont

Claudiu Bleont

andi vasluianu

Andi Vasluianu