Seria marca E! Keeping Up with the Kardashians revine

De: Cătălina Matei / 16.02.2017, 12:01
Seria marca E! Keeping Up with the Kardashians revine
Seria de success marca E! Keeping Up with the Kardashians revine cu al treisprezecelea sezon duminică, 12 martie, la ora 21:00, în care îi introduce pe telespectatori în culisele titlurilor tabloide care domină presa.

În noul sezon, familiei i se alătură un nou membru, clanul are parte de noi începuturi şi îşi testează rezistenţa la noile provocări. Khloé începe o nouă idilă şi se gândeşte să îşi repare relaţia dificilă cu Caitlyn, care a reprezentat o parte importantă din viaţa ei timp de peste 20 de ani. După luni de pauză, Khloé vrea să îşi rezolve diferendele, pentru a se înţelege mai bine.

În paralel, Rob se pregăteşte pentru cel mai important rol de până acum şi îşi dă seama că, pentru a fi cel mai bun tată pentru fetiţa lui, trebuie să cultive o legătură mai apropiată cu familia sa, chiar dacă asta înseamnă asumarea propriilor acţiuni. După jaful şocant prin care a trecut Kim la Paris, familia face front comun pentru a o sprijini, dovedind că poate persevera şi depăşi chiar şi cele mai traumatizante circumstanţe.

Keeping Up with the Kardashians este produsă de Ryan Seacrest Productions şi Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest este producător executiv din partea Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins şi Farnaz Farjam-Chazan sunt producători executivi din partea Bunim/Murray. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West şi Khloé Kardashian sunt şi ele producătoare executive.

Urmăriţi, aşadar, sezonul 13 al seriei de succes Keeping Up with the Kardashians numai la E!, începând de duminică, 12 martie, de la ora 21:00. În aceeaşi zi, de la ora 8:00, E! va difuza un maraton al episoadelor precedente din Keeping Up with the Kardashians.