Seria „Night Court” cu Melissa Rauch și John Larroquette comandată oficial de NBC

De: Andra Voiculescu / 29.09.2021, 19:52
Seria „Night Court” cu Melissa Rauch și John Larroquette comandată oficial de NBC

NBC a comandat continuarea seriei de sequel-uri Night Court cu revenirea lui John Larroquette și Melissa Rauch în rolul de judecător. Seria originala Night Court este un serial de televiziune american care a fost difuzat pe NBC timp de nouă sezoane, în perioada 4 ianuarie 1984 – 31 mai 1992. Acțiunea se defășoară în timpul schimbului de noapte al unei curți municipale din Manhattan, prezidată de un tânăr judecător “neortodox”, Harold „Harry” T. Stone (portretizat de Harry Anderson). Seria a fost creată de scenaristul de comedie Reinhold Weege, care lucrase anterior la Barney Miller în anii 1970 și începutul anilor 1980.

Continuarea îndrăgitului sitcom creat de Reinhold Weege a fost comandată de NBC încă din luna mai. Melissa Rauch, actrița din „Big Bang Theory”, joacă în serie alături de vedeta originală a serialului, John Larroquette.

Potrivit Deadline, Melissa Rauch și Winston Rauch produc seria prin compania de producție After January, împreună cu Dan Rubin, care scrie pilotul și este și producător executiv.

Pilotul, care a avut-o ca regizor și producător executiv pe Pamela Fryman, îi are în rolurile principale pe Ana Villafañe (Younger), Lacretta și Kapey Talwalkar din “Zoey’s Extraordinary Playlist”.

Acesta marchează primul rol post-Big Bang Theory TV pentru Rauch, care se pare că a fost forța motrice din spatele repornirii seriei.

Nu este clar dacă noua serie Night Court va fi difuzata în sezonul 2021/22 sau în sezonul 2022/23, acest lucru urmând a fi stabilit ulterior.

Românca Mona Garcea a distribuit și ea anunțul pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mona Garcea (@monagarcea)

Mona Garcea, fost producător al companiei Chuck Lorre Productions, s-a alăturat After January Productions/Warner Bros în calitate de șef de dezvoltare și producție, potrivit Deadline.

Numirea sa a venit imedat după ce After January a primit comanda de la NBC pentru continuarea Night Court cu Melissa Rauch și John Larroquette din serialul original.

Garcea a fost un producător coordonator al mega hit-ului Chuck Lorre Productions “The Big Bag Theory”, în care a jucat Melissa Rauch. De asemenea, a lucrat ca producător coordonator la Two and a Half Men, Mike & Molly, The Kominsky Method și Disjointed.

Cel mai recent a ocupat funcția de șef de televiziune pentru Kingdom Studios, care are o afacere globală cu mai multe platforme la Lionsgate.

Sursa foto: captura video