Serial despre chirurgia estetica

Apropo.ro / 19.05.2006, 13:01
Serial despre chirurgia estetica
Câștigator al premiilor Gemini Award pentru cel mai bun serial de lifestyle de televiziune, serialul "Chirurgia cosmetica" este o perspectiva personala a calatoriei emoționale parcurse de un numar din ce în ce mai mare de femei și barbați care simt impulsul de a-și

Câștigator al premiilor Gemini Award pentru cel mai bun serial de lifestyle de televiziune, serialul „Chirurgia cosmetica” este o perspectiva personala a calatoriei emoționale parcurse de un numar din ce în ce mai mare de femei și barbați care simt impulsul de a-și remodela trupurile.

„Chirurgia cosmetica” te duce dincolo de mituri și ideile preconcepute ale operațiilor estetice pentru a explora întrebarile: cine și-a facut operație, ce și-au facut și de ce.

De la „reconstrucție” la „îmbunatațiri”, „restaurari” și noul elixir al tinereții „Botox”, „Chirurgia cosmetica” exploreaza fenomenul cultural al operațiilor plastice ca vindecatoare ale ranilor emoționale, alungatoare ale temerilor copilariei și creator ale unor noi începuturi.

Cu adevarat intim, serialul încerca o introspecție în nevoia noastra de a înțelege, controla și accepta adâncurile laturii noastre umane. „Chirurgia estetica” va putea fi vizionat din 5 iunie, in fiecare luni de la ora 21.00.