Seriale culinare pe care să nu le ratezi în decembrie 2018

Apropo.ro / 07.11.2018, 17:17
Seriale culinare pe care să nu le ratezi în decembrie 2018
Iubitorii de reţete culinare se pot bucura de cele mai noi şi apetisante sugestii de sărbători, venite direct de la specialişti. O sursă ideală pentru masa de Crăciun, reţetele recomandate de Nigella sau Gordon, Gino şi Fred pot aduce un alt aspect mesei de sărbători. Iată ce seriale nu trebuie să ratezi în luna decembrie.
 
 
La masă cu Nigella: Crăciunul- Nigella Lawson vizitează regiunile rurale, în căutarea unui Crăciun în cadru intim, şi oferă telespectatorilor sfaturi pentru relaxare şi tihnă, din care nu pot lipsi ouăle umplute, cocteilurile, friptura de raţă cu portocale şi bezelele cu ciocolată şi fistic.
 
Crăciunul cu Gordon, Gino şi Fred– Haideţi să-i însoţim pe vedeta britanică, Gordon Ramsay, seducătorul italian, Gino D’Acampo şi şeful de sală, Fred Sirieix, care se întrec în crearea unui bogate şi magice mese de Crăciun. Cu Fred în rolul gazdei, cei doi gurmanzi, Gordon şi Gino, se luptă la cuţite ca să creeze superiorul meniu de Crăciun.
 
La drum cu Gordon, Gino şi Fred- Gordon, Gino şi Fred îşi pregătesc bagajele, urcă în rulotă şi pornesc în Europa. Fiecare episod îi călăuzeşte pe telespectatori prin ţara natală a unuia dintre ei, unde vor pregăti un ospăţ special. Aventurile extraordinare sunt marcate şi de opriri nedorite, cauzate nu numai de rulotă, în timp ce ei se întrec în găsirea celor mai bune ingrediente în locurile cele mai spectaculoase. Serialul începe în Italia, unde Gordon şi Fred îşi unesc forţele ca să-l ajute pe Gino să pregătească un festin cu ocazia unei nunţi deosebite pe malul mării. În Franţa, cei trei asistă la organizarea primului festival al stridiilor, iar în episodul din Scoţia al călătoriei vor degusta glumele şi jocurile caracteristice regiunii Highlands.
 
Delicii din Cehia cu Vendy şi Adam- Doi într-o bucătărie: Vendy, gospodina cu experienţă şi ajutorul său, Adam, un coleg începător, dar silitor. Pe parcursul situaţiilor amuzante vom descoperi cu uşurinţă secretele bucătăriei cehe, cei doi bucătari dând dovadă, totodată, de un simţ al umorului excelent. Fără mers în gol şi fără stomacul gol!