Serialul american „Recrutul” (The Rookie) are premiera la AXN, pe 5 martie

Redacția / 04.03.2019, 15:29
Serialul american „Recrutul” (The Rookie) are premiera la AXN, pe 5 martie
AXN difuzează în premieră serialul procedural „Recrutul” (The Rookie). Noua producţie, inspirată dintr-o poveste adevărată, cu Nathan Fillion în rol principal, va putea fi urmărită în fiecare marţi seara, de la ora 22.00, începând cu 5 martie.

Nu e niciodată uşor să o iei de la capăt, mai ales pentru John Nolan (Fillion), un bărbat de 40 de ani dintr-un oraş de provincie. După un eveniment care îi dă viaţa peste cap, Nolan decide să îşi îndeplinească visul de a deveni poliţist în cadrul LAPD. Este primit cu scepticism atât de către superiori, cât şi de restul colegilor, fiind cel mai în vârstă recrut din istoria secţiei. Mai mult, toţi îl consideră un exemplu viu al crizei vârstei mijlocii.

Dacă nu va reuşi să se adapteze şi să ţină pasul atât cu colegii săi mult mai tineri, cât şi cu criminalii care umblă pe străzile din Los Angeles, noul recrut riscă să pună viaţa tuturor în pericol. În acelaşi timp, Nolan are un avantaj în faţa celorlalţi – o experienţă de viaţă pe care se poate baza, determinare şi un simţ al umorului care îl vor salva din foarte multe situaţii.
Noul serial este o co-producţie Entertainment One (eOne) şi ABC Studios. Seria a fost creată de Alexi Hawley (Castle, Body of Proof, State of Affairs), în timp ce Mark Gordon (Grey’s Anatomy, Designated Survivor, Criminal Minds Beyond Borders, Ray Donovan, Quantico), Nathan Fillion, Michelle Chapman şi Jon Steinberg sunt producători executivi. Mark Gordon a fost nominalizat de cinci ori şi premiat de două ori la Premiile Emmy.

Nathan Fallon şi Alexi Hawley s-au reunit pe platoul de filmare la “Recrutul”, după ce au lucrat timp de opt sezoane la serialul “Castle”. Din distribuţie mai fac parte Alyssa Diaz (Angela Lopez), Richard T. Jones (Sergentul Wade Grey), Titus Makin (Jackson West), Mercedes Mason (Căptanul Zoe Andersen), Melissa O’Neil (Lucy Chen), Afton Williamson (Talia Bishop) şi Eric Winter (Tim Bradford).

Cât de repede se va adapta Nolan la noua ipostază de recrut, care sunt provocările pe care va trebui să le depăşească, cum vor evolua relaţiile în cadrul LAPD şi dacă va reuşi în acest nou capitol al vieţii, telespectatorii vor afla începând din 5 martie, în fiecare marţi seara, de la ora 22:00, la AXN.