Serialul ”Băieţi de oraş” revine cu al doilea sezon

De: Cristiana Trifu / 11.09.2017, 15:20
Serialul ”Băieţi de oraş” revine cu al doilea sezon
Comedie la cote maxime, asta îşi propun Mihai Bendeac şi colegii sãi din ”Băieţi de oraş” în cel mai nou sezon al serialului, difuzat săptămânal, începând din 13 septembrie, de la ora 21.00, la Antena 1. Filmările pentru cele 12 episoade s-au realizat la foc continuu, cel mai aşteptat serial al toamnei fiind rodul unui efort depus de întreaga echipă.

Al doilea sezon din ”Băieţi de oraş” vine, aşa cum telespectatorii s-au obişnuit deja, cu foarte mult umor şi un scenariu autentic ce îmbină teme cât se poate de actuale care parodiază viaţa „băieţilor de oraş“.

Personajelor deja cunoscute şi apreciate de public, Roby Roberto, Daniela, Malone, Gina, Dorian, Renatta şi Roboţelu’, li se alătură în acest nou sezon Bălan, interpretat de cunoscutul şi îndrăgitul actor de comedie Alexandru Bogdan.

Filmările au durat peste trei săptămâni, s-au desfăşurat într-un ritm alert şi, pentru ca scenele să fie autentice, echipa s-a deplasat sute de kilometri, filmând atât în locaţii din Bucureşti, din provincie, dar şi pe autostradă, în Mamaia şi Vama Veche.  

Actorii au fost nevoiţi să facă faţă unor adevărate provocări, temperaturile atingând şi depăşind de multe ori 40 de grade Celsius. Chiar şi aşa, echipa fiind deja una bine închegată, a reuşit să îmbine de minune utilul  cu plăcutul, transformând orele de muncă într-un prilej de glume şi voie bună.

”N-am mai filmat niciodată atât de mult pentru ceva, dar m-am simţit excelent cu oamenii ăştia frumoşi. Bine, Mihai e cel mai frumos, aşa zic experţii în frumuseţe. Io zic că o să râdeţi”, se arată convins Micutzu Cosmin Nedelcu, cel care îl interpretează pe Dorian.

Personajele inspirate din actualitatea românească, umorul de situaţie şi limbaj sunt doar câteva dintre ingredientele ce vor asigura distracţia la cote maxime în noul sezon al serialului ”Băieţi de oraş”.

Telespectatorii vor avea parte de o mulţime de surprize îmbinate perfect cu umor şi ironie de neegalat, de Mihai Bendeac şi colegii săi. Acest lucru se va întâmpla chiar din primul episod al serialului ”Băieţi de oraş” ce va fi difuzat miercuri, 13 septembrie, de la ora 21.00, numai la Antena1