Serialul britanic “Victoria”, o poveste impresionantă, care are la bază evenimente reale

De: Alexandra Necsoiu / 29.10.2018, 12:07
Serialul britanic “Victoria”, o poveste impresionantă, care are la bază evenimente reale
Din 2 noiembrie, Happy Channel le aduce telespectatorilor, în premieră, serialul britanic “Victoria”. Producţia, care vorbeşte despre una dintre cele mai puternice femei din lume şi care o are în rol principal pe actriţa Jenna Coleman, se va difuza de vineri până duminică, de la ora 20.00.

Lansat în august 2016 în Regatul Unit al Marii Britanii, iar la începutul anului următor şi în Statele Unite ale Americii, serialul “Victoria” va putea fi văzut din a doua zi a lunii noiembrie la postul de televiziune Happy Channel. Câştigător a numeroase premii, votat inclusiv serialul britanic al anului 2017, “Victoria” are în distribuţie actori consacraţi, precum: Jenna Coleman, Daniela Holtz, Nell Hudson, Tommy Knight, Adrian Schiller, Jordan Waller, Tom Hughes.

Din 2 noiembrie, Happy Channel va difuza primele două sezoane ale producţiei britanice, telespectatorii putând urmări episoadele, de vineri până duminică, în intervalul 20.00-22.00. Serialul “Victoria” spune povestea uneia dintre cele mai importante personalităţi din istoria Marii Britanii. Producţia are la bază evenimente reale şi se concentrează pe primii ani ai domniei Reginei Victoria, inspirându-se din jurnalele Reginei pentru a realiza un portret al transformării ei într-un monarh respectat.
“Ştiu că sunt tânără, dar îmi cunosc datoria. Sunt pregătită pentru marea responsabilitate, care mă aşteaptă”, mărturiseşte Victoria, interpretată de actriţa Jenna Coleman.

“Datoria mea este să-mi servesc ţara”, spune ea, care a moştenit tronul la vârsta de 18 ani. Serialul se va concentra şi asupra relaţiei de iubire dintre Regina Victoria cu Prinţul Albert (Tom Hughes).