Serialul „Dispăruţi” (Gone), premiera la AXN. Chris Noth revine pe micul ecran în noua dramă procedurală

De: Cristiana Trifu / 30.09.2018, 10:29
Serialul „Dispăruţi” (Gone), premiera la AXN. Chris Noth revine pe micul ecran în noua dramă procedurală
Drama procedurală „Dispăruţi” (Gone) cu Leven Rambin (True Detective) şi Chris Noth (The Good Wife, Sex and the City) în rolurile principale are premiera la AXN, luni, 1 octombrie, de la ora 22.00.

Noul serial dezvăluie povestea supravieţuitoarei unui faimos caz de răpire de minori, Kit “Kick” Lanigan (Rambin), şi a lui Frank Novak (Noth), agentul FBI care a salvat-o.

Timp de cinsprezece ani, perioadă în care s-a străduit să uite drama prin care a trecut, Kick s-a antrenat în arte marţiale şi în folosirea armelor, convinsă că doar aşa se va putea apăra în orice moment de un atacator. Isteaţă, puternică, funny, uneori cu un umor negru şi fără să îşi lase emoţiile la vedere, eroina va trebui să decidă dacă vrea să se confrunte cu demonii trecutului în momentul în care primeşte o vizită neaşteptată din partea lui Novak. Acesta este un veteran FBI, cu imbolduri de renegat, care formează o echipă mică, o unitate specializată în cazuri de răpiri cu resurse puse la dispoziţie de FBI. Cu o vastă experienţă, Novak este liderul de necontestat al echipei, precum şi o figură paternă pentru Kick. Speranţa lui este că, implicându-o în noul proiect, aceasta va reuşi să lase trecutul în urmă.

Fostul ofiţer John Bishop (Danny Pino), agentul Kennedy (Tracie Thoms) şi James Finley (Andy Mientus) completează echipa care se dedică cu mult curaj rezolvării cazurilor de răpire şi persoane dispărute.

Noua producţie formată din 12 episoade este produsă de NBCUniversal Studios. Seria a fost creată de Matt Lopez (The Sorcerer’s Apprentice), în timp ce Barry O’Brien (CSI Miami), JoAnn Alfano (30 Rock), Kim Moses (Ghost Whisperer) şi Sara Colleton (Dexter) sunt producători executivi.
În Statele Unite ale Americii, în fiecare oră, 75 de persoane sunt raportate dispărute. Cât de repede trebuie să intervină membrii echipei din „Dispăruţi” pentru a găsi persoanele dispărute şi a le oferi emoţia de a se reuni cu cei dragi, care este istoria relaţiei dintre Kick şi Frank, dacă aceasta va realiza ce îşi doreşte să facă cu adevărat în momentul în care Novak o convinge să se alăture echipei speciale, telespectatorii vor afla începând din 1 octombrie, în fiecare luni seara, de la ora 22:00, la AXN.