Serialul Hotel Transilvania are premiera la Disney Channel

De: Cristiana Trifu / 27.10.2017, 11:42
Serialul Hotel Transilvania are premiera la Disney Channel
Disney Channel anunţă premiera unui nou serial animat, Hotel Transilvania, bazat pe filmele de mare succes cu acelaşi nume, în data de 30 octombrie la 20:00.

Serialul cu 26 de episoade a câte 22 minute produs de Nelvana studio în Toronto, se concentrează asupra adolescentei Mavis, fiica lui Dracula, şi asupra prietenilor săi Hank N Stein, Pedro şi Wendy Blob. Pentru că Dracula este plecat pentru a rezolva probleme oficiale de vampiri, Mavis are în sfârşit şansa de a-i arăta tatălui ei ce poate face. Fiind ajutată de prietenii săi, ea decide să îşi pună în aplicare ideile la conducerea hotelul. Dar în scenă intră Mătuşa Lydia, sora mai mare şi diabolică a lui Dracula. De fiecare dată când Mavis şi prietenii săi sunt pe cale să se relaxeze şi să se distreze în sfârşit, Matusa Lydia îşi doreşte şi mai multă ordine şi impune respectarea tradiţiilor la Hotel.

Filmul animat de comedie lansat în 2013, Hotel Transilvania, a fost nominalizat la premiile Golden Globe® şi a fost filmul cu cel bun debut în luna septembrie în box office-ul din Statele Unite ale Americii, fiind depăşit doi ani mai târziu de Hotel Transylvania 2.