Serialul „Killing Eve” se încheie cu sezonul 4, dar va avea spin off-uri

De: Ana Obretin / 17.03.2021, 11:17
Serialul

Serialul de succes „Killing Eve” se va încheia cu cel de-al patrulea sezon. Producția BBC America, foarte apreciată de critici și public, a fost reînnoită cu un al patrulea sezon în ianuarie 2020, dar filmările au fost întârziate din cauza pandemiei. Filmările pentru ultimul sezon vor debuta la începutul verii în Marea Britanie și în locuri din întreaga Europă. Sezonul final va avea opt episoade.

Însă, în plus, AMC Networks și Sid Gentle Films Ltd, care produc „Killing Eve”, lucrează pentru a dezvolta potențiale producții spin off, pentru a extinde universul creat în acest serial.

„‘Killing Eve’ a fost una dintre cele mai grozave experiențe ale mele și aștept cu nerăbdare să mă scufund în curând în mintea remarcabilă a Evei”, a spus vedeta serialului Sandra Oh. „Sunt atât de recunoscătoare distribuției și echipei care au dat viață poveștii noastre și fanilor care ni s-au alăturat și care se vor întoarce pentru al patrulea și ultimul sezon incitant și imprevizibil”, a mai spus aceasta, potrivit Variety.

„Killing Eve”, o poveste de succes

Serialul „Obsesia Evei/ Killing Eve” se bazează pe romanele „Villanelle” de Luke Jennings și urmărește un agent din serviciile secrete britanice (Sandra Oh) care se implică într-un joc de-a șoarecele și pisica cu o asasină internațională (Jodie Comer). În serial mai joacă și veterana actriță britanică Fiona Shaw.

„‘Killing Eve’ a fost cea mai extraordinară călătorie și una pentru care voi fi recunoscătoare pentru totdeauna”, a spus Comer. „Mulțumim tuturor fanilor care ne-au sprijinit de-a lungul timpului. Deși toate lucrurile bune ajung la sfârșit, nu s-a terminat încă. Ne propunem să facem unul de pomină”, a spus Comer.

Laura Neal va fi scenarist și producător executiv pentru cel de-al patrulea sezon. Aceasta este în conformitate cu tradiția show-ului de a avea un scenarist nou pentru fiecare sezon, după Phoebe Waller-Bridge, Emerald Fennell și Suzanne Heathcote.

Până în prezent, serialul a obținut 19 nominalizări la premiile Emmy, dintre care Comer a primit un trofeu în 2019. Sandra Oh a fost, de asemenea, nominalizată pentru cea mai bună actriță într-un serial dramă în fiecare an din 2018 până în 2020, fiind prima asiatică selectată în această categorie.

CITEȘTE ȘI: „Nomadland”, „Borat”, “The Queen’s Gambit”, „The Crown”, printre nominalizările la Globurile de Aur

Sandra Oh, viaţa după „Anatomia lui Grey”

Foto: Profimedia Images