Serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV, lider de audiență luni seară

De: Ana Obretin / 16.11.2021, 12:41
Serialul

Episodul de luni al serialului „Las Fierbinți” de la Pro TV a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 12,8 puncte de rating și 30,4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Poziția secundă a avut 7,8 puncte de rating și 18,6% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 9,8 puncte de audiență și 28,6% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 7,4 puncte de rating și 21,5% share.

La nivel național, aproape 2,3 milioane de români au urmărit „Las Fierbinți”, iar, în minutul de maximă audiență, de la 20.54, peste 2,7 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

„Dorel și Giani, cărora li s-a alăturat și Gianina, vor să plece definitiv în Talibania, să aibă o viață nouă, palpitantă, în care să fie respectați. Dacă Dorel s-a echipat corespunzător și s-a asigurat cu o muniție serioasă de cornete, Giani a început să exerseze câteva cascadorii, dar fără prea mare succes. Din Spiderman a ajuns doar mușcat de câini, dar nu a renunțat la ideea inițială. În seara aceasta, de la 20:30, vedem cum continuă planul și ce au de gând cei trei”, potrivit Pro TV.

Noul sezon „Las Fierbinți”  este disponibil online și pe voyo.ro.

CITEȘTE ȘI:Theo Rose este prezentatoarea „SuperStar România”, la Pro TV

Foto: Pro TV