Serialul libanez„Păcatele inimii” vine la Euforia TV

De: Nicoleta Nicolae / 22.04.2015, 16:00
Serialul libanez„Păcatele inimii” vine la Euforia TV
Postul TV va difuza, din 27 aprilie, “Păcatele inimii”, primul serial libanez din România, de luni până vineri, de la ora 21.00!

“Păcatele inimii” este o coproducţie egipteano-libaneză 2013 cu o distribuţie impresionantă în Liban şi Egipt, toţi actorii fiind extrem de apreciaţi în zonă: Youssef Al Khal, Pamela El Kik, Rafic Ali Ahmad, Mahmoud Kabil, Roula Hamadeh, Takla Chamoun, Dina Fouad, Ahmad Haroun, Merhan Hussein, Fadi Ibrahim, Majde Mashmoushe, Wessam Hannah.

Povestea păcatelor inimii se concentrează în jurul lui Fouad, personajul principal al telenovelei, un prosper om de afaceri, căsătorit cu Rajaa, şi cu trei copii deja mari.  Malek, de 28 de ani, cel mai mare dintre băieţi, este doar fiul Rajaaei, din prima căsătorie, pe care Fouad l-a adoptat când avea 3 ani.

Lui Anwar, celui de-al doilea fiu, îi plac extrem de mult barurile şi viaţa de noapte. Nu în ultimul rând, mezina familiei, fiica de 21 de ani, Noura. Din păcate, Fouad nu se poate bucura de viaţă din plin: inima lui este extrem de slăbită. El este nevoit să fie atent în permanenţă şi să stea deoparte de toate plăcerile vieţii, în ciuda faptului că şi-ar putea permite orice: Fouad deţine un lanţ hotelier de lux, extins în Liban, Egip şi Europa. În momentul în care Fouad ajunge la spital, în urma unui atac cerebral, iar şansele de viaţă sunt aproape inexistente, totul se complică – apar personaje noi, de a căror existenţă nu se ştia nimic până la momentul respectiv.