Serialul “Muntenii” revine la History

De: Cătălina Matei / 07.11.2016, 10:49
Serialul “Muntenii” revine la History
Cei mai mulţi oameni îşi trăiesc viaţa în ton cu cele mai noi progrese tehnologice şi avantaje ale lumii moderne, însă există, în acelaşi timp, persoane care aleg să trăiască în afara regulilor societăţii, în sălbăticie, unde pericole ca alunecări de teren, copaci care cad sau urşi sunt parte din rutină.

Serialul “Muntenii”, care revine exclusiv la HISTORY® cu un nou sezon, al cincilea, spune povestea unora dintre aceşti oameni. Noul sezon este difuzat în fiecare miercuri, de la ora 21:00, începând cu 9 noiembrie.

“Muntenii” sunt bărbaţii din America ce îşi câştigă existenţa de pe urma pământului şi pun hrană pe masa familiilor lor vânând şi punând capcane. Pentru aceşti oamenii care îşi duc existenţa prin perseverenţă desăvârşită, nevoia de a înfrunta primejdiile iernii devine a doua lor natură. Această provocare devine mai mare cu fiecare an care trece, de vreme ce condiţiile de la graniţă sunt tot mai imprevizibile şi lumea modernă se deconectează tot mai mult de rădăcinile primitive. Un număr crescând de oameni se îndepărtează de mediul natural, iar asta face viaţa muntenilor şi mai dificilă.   

Chiar dacă presiunea progresului societăţii apasă pe umerii veteranilor, o nouă generaţie se alătură luptei de a păstra obiceiurile străbune ale vieţii în munţi. În Alaska, Carolina de Nord, Montana şi Arkansas, atât cei experimentaţi, cât şi cei mai tineri, trebuie să trăiască la limită pentru a supravieţui iernii care se apropie şi pentru a apăra spiritul libertăţii, pe măsură ce ispita vieţii urbane ajunge tot mai aproape de ei.