Serialul „Oamenii mlaştinilor” va debuta în mai pe HISTORY®

De: Nicoleta Nicolae / 28.04.2015, 08:00
Serialul „Oamenii mlaştinilor” va debuta în mai pe HISTORY®
Serialul „Oamenii mlaştinilor” se întoarce pe HISTORY®. Episoade ale celui de-al cincilea sezon vor fi difuzate în fiecare miercuri, la 21.00.

Este un nou sezon de vânătoare în inima Louisianei, unde se află cea mai mare mlaştină din SUA şi unde natura este regină şi omul se luptă să o îmblânzească. Locuitorii acestui ţinut ostil urmează tradiţii instaurate în urmă cu 300 de ani, din vremea pionierilor. Aceştia sunt „oamenii mlaştinilor” – moştenitorii unor tradiţii de independenţă şi autodeterminare care îi transformă în americani adevăraţi.

În acest sezon, HISTORY urmăreşte oamenii mlaştinilor pe parcursul celei mai importante perioade a anului – cele 30 de zile cât durează sezonul de vânătoare de aligatori. Cu preţuri mari puse în joc, competiţia este cu atât mai acerbă. Vânători de toate tipurile iau mlaştina în primire cu speranţa unor câştiguri generoase, ducând astfel la o luptă crâncenă între oameni şi animale.

În esenţa sa, serialul „Oamenii mlaş­­­­­tinilor” este o poveste americană unică despre un popor de oameni mândri şi pricepuţi care luptă pentru a menţine un stil de viaţă vechi, într-o lume marcată de o modernizare rapidă. În ciuda numeroaselor încercări şi pericole, nimic nu le stă în cale.