Serialul “Spartacus” la final! Află cum se termină

Apropo.ro / 06.06.2012, 14:05
Serialul “Spartacus” la final! Află cum se termină
Al doilea mare şoc pe care îl au fanii seriei “Spartacus” după moartea protagonistului Andy Whitfield! Aceştia îşi vor lua adio de la cel mai curajos războinic, Spartacus, în cel de-al treilea sezon, care va fi şi ultimul.

Producătorii Starz au anunţat oficial că serialul „Spartacus” se va încheia în 2013, după ce se va lansa al treilea sezon.
Acesta se va numi „Spartacus: War of the Damned” şi va avea premiera în SUA în ianuarie 2013. „A fost o decizie foarte grea din punct de vedere emoţional pentru mine şi partenerii mei”, a spus într-un comunicat oficial creatorul showului, Steve S. DeKnight. „Povestea lui Spartacus se va încheia glorios, iar finalul îi va încânta pe fani, care au fost alături de noi în această aventură formidabilă. Spartacus va avea un sfârşit epic, aşa cum merită”. a mai adăugat DeKnight.

Cu Spartacus, cei de la Starz au dat lovitura în 2010, când a fost lansat primul sezon, „Blood and Sand”. Anul trecut însă, show-ul a suferit cea mai mare pierdere, după ce eroul principal, Andy Whitfield, cel care l-a jucat pe Spartacus în primul sezon, a murit.