,,Serialul tău de zi cu zi”

De: Cristiana Trifu / 11.05.2018, 09:03
,,Serialul tău de zi cu zi”
365 de zile pe an, 24/24, de luni până duminică, telespectatorii Antenei 1 descoperă cele mai importante poveşti ale momentului la Observator, serialul lor de zi cu zi. Sub acest nou concept, echipa Observator aduce publicului toate poveştile şi emoţiile sub forma a noi episoade zilnice - jurnale de ştiri desprinse din realitatea ce îi înconjoară.

Filmările celor două promo-uri de brand Observator au fost o adevărată provocare atât pentru prezentatori, cât şi pentru reporteri, căci au durat până în zorii zilei. Organizarea scenariului pentru promo-ul ce îi are în prim plan pe prezentatori a ţinut cont de programul special al acestora, având în vedere că matinalii – Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru încep jurnalul dis-de-dimineaţă. Nici pentru Andreea Berecleanu nu a fost mai uşor, căci la scurt timp după ce a încheiat transmisia de seară din platoul Observator a luat parte la filmări alături de colegii săi. Deşi nu au fost menajaţi, prezentatorii s-au bucurat de atmosfera unei misiuni de echipă şi au dus la bun sfârşit provocarea.

Pentru reporterii Observator, promo-ul a constat într-o sesiune dură de antrenamente fizice, care a început la aceeaşi oră târzie. ,,Cei din linia întâi” sunt o echipă mare, implicată şi cu oameni foarte bine pregătiţi, care nu s-au sfiit de condiţiile extreme de la filmare, conştienţi fiind de faptul că în anumite momente meseria sa le cere acelaşi lucru: să transmită informaţii utile, indiferent de context. Pentru filmarea promo-ului, reporterii au acceptat provocarea unei curse cu obstacole, pe care au îndeplinit-o împreună, iar stângăciile şi micile căzături nu i-au descurajat, din contră, i-au motivat să se ajute reciproc şi să reacţioneze ca o adevărată echipă. De la alergatul pe teren accidentat, pânã la cãţãrarea pe frânghii sau la ploaia rece şi viscolul pe care au fost nevoiţi sã le înfrunte, toate au demonstrat cã pulsul crescut nu îi opreşte, ci îi motiveazã. Antrenamentul dur al reporterilor a dat cele mai savuroase momente de making of, căci filmarea promo-ului a fost un test de forţă şi rezistenţă, în care ,,cei din linia întâi” şi-au pus la bătaie toate resursele de energie.

Prezentatorii şi reporterii Observator se asigură că telespectatorii rămân conectaţi la subiectele noi ale zilei, de la prima oră a dimineţii şi până seara, sub forma unor episoade ce fac parte dintr-un „serial de zi cu zi”. Valentin Butnaru şi Olivia Păunescu, Mihaela Călin şi Andreea Berecleanu sunt cei care le aduc telespectatorilor cele mai calde subiecte ale momentului, în fiecare zi, de luni pânã vineri, în timp ce Daniel Osmanovici şi Iuliana Pepene, Anamaria Gudu, Octavia Geamănu şi Cosmin Stan continuã serialul Observator cu cele mai relevante subiecte ale weekendului. Alături de ei se află şi Mihai Jurca, Andreea Gherasim şi Andreea Ţopan, ce reîntregesc familia din platoul de ştiri. Acelaşi rol important îl joacã şi reporterii Observator: Sonia Simionov, Cristian Popovici, Gina Văcariu, Alexandra Stroe, Maria Rohnean, Mădălina Iacob, Sabrina Preda, Daniel Călin, Sergiu Cora, Gerhart Ernst, Alexandru Costea şi Ionela Lucan, ei fiind cei antrenaţi să aducă pe micile ecrane cele mai importante ştiri, într-o atmosferă intensă.

Observator este serialul pe care telespectatorii nu îl pot rata pentru că îl trăiesc în fiecare moment, la intensitate reală. Reportaje originale, transmisii în exclusivitate din inima evenimentelor, interviuri speciale şi accentul pe cele mai importante subiecte din prezent, toate fac parte din noua campanie de imagine – “serialul tău de zi cu zi”, livrat de echipa Observator indiferent de context şi condiţii.