Serialul „Trădarea” ajunge la final. Ce se întâmplă în ultimul episod

De: Nicoleta Nicolae / 15.05.2015, 17:00
Serialul „Trădarea” ajunge la final. Ce se întâmplă în ultimul episod
După decenii de suferinţă şi zeci de situaţii limita, personajele serialului “Trădarea” ajung să îşi cunoască, în cele din urmă, deznodământul. Azi, la Kanal D!

Odata cu moartea lui Tugrul, cel care declansase ultimele evenimente tragice in familia Akarsu, viata incepe sa capete sens atat pentru Cemile, cat si pentru copiii sai.  Dupa o lunga perioada de suferinta, femeia isi reuneste familia pentru a pune la punct pregatirile pentru nunta lui Soner cu Bahar. Cu totii sunt fericiti sa constate ca necazurile par sa fi luat sfarsit si isi fac planuri pentru o viata noua.

Tulbura insa apele decizia neasteptata a lui Carolin de a pleca din tara impreuna cu fiul ei, Mustafa. Baiatul refuza sa isi urmeze mama si fuge acasa la Cemile. Ranita de atitudinea lui Mustafa,  Carolin renunta la acesta si pleaca in strainatate.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, finalul unei povesti impresionante de viata, ce s-a scurs pe parcursul mai multor decenii. Nu intamplator, in final, il regasim pe Osman (naratorul povestii), aflat la batranete,  ratacind pe stradutele copilariei si adolescentei sale. In mintea lui se redeschide cercul vietii, al amintirilor: “Omul poate  crea un inceput din orice dezastru. Orice inceput reprezinta o renastere. Fiecare final e un nou inceput” .