Serialul turcesc “O Hayat Benim” vine in Romania

De: Nicoleta Nicolae / 12.12.2015, 09:00
Serialul turcesc “O Hayat Benim” vine in Romania
Postul Kanal D a anunţat, de câteva zile, că va transmite, în curând, un nou serial turcesc. Acesta este “O Hayat Benim” (în traducere: “Această viaţă e a mea”), o producţie care a avut premiera la începutul lui 2014.

Serialul a ajuns în Turcia la sezonul la treilea, care se va termina în iunie 2016. Protagonista este actriţa Ezgi Asaroğlu (28 de ani), Duru din “1001 de nopţi”. În “O Hayat Benim”, ea o interpretează pe Bahar, o fată care a fost crescută de o familie săracă şi care a trebuit mereu să lupte pentru a-şi câştiga existenţa, deşi adevăraţii ei părinţii sunt nişte oameni bogaţi. În momentul în care se descoperă că omul de afaceri Mehmet Emir Atahan (Sinan Albayrak) este tatăl lui Bahar, cei care au crescut-o pe tânără îi ascund acesteia adevărul, iar în locul ei o trimit în casa lui Mehmet pe fiica lor adevărată, Efsun (Ceren Moray).
Anul trecut, actriţa Ezgi Asaroğlu (care şi-a făcut debutul în actorie la 17 ani) a jucat în drama “The Fall from Heaven”, premiată la mai multe festivaluri.