Serialul „Twin Peaks” revine cu vechii actori, dar cu o acţiune nouă!

De: Nicoleta Nicolae / 11.01.2016, 11:20

Serialul
Actriţa Sherilyn Fenn a acceptat să interpreteze încă o dată rolul care a făcut-o celebră, Audrey Horne, în următorul sezon al serialului "Twin Peaks", care va debuta pe micile ecrane nord-americane în anul 2017.


Informaţia a fost dezvăluită în premieră de Deadline.com, un site specializat în publicarea de ştiri cu conţinut cinematografic, scrie Mediafax.ro.

Dacă informaţia va fi confirmată şi de producătorii show-ului, atunci Sherilyn Fenn va deveni cel de-al doilea membru din distribuţia originală a serialului „Twin Peaks” care acceptă să joace în următorul sezon al acestei producţii TV.

Anterior, actorul Kyle MacLachlan a confirmat faptul că va juca în următorul sezon al serialului „Twin Peaks”, în care va interpreta încă o dată rolul agentului FBI Dale Cooper.

Potrivit presei americane, Lara Flynn Boyle, o altă actriţă din distribuţia originală, a refuzat să se implice în noul proiect.

În schimb, Miguel Ferrer va interpreta încă o dată rolul agentului FBI Albert Rosenfield, iar David Patrick Kelly va reveni şi el în rolul lui Jerry Horne. O altă actriţă din distribuţia originală, Sheryl Lee, a fost deja fotografiată pe platoul de filmare în care este turnat în această perioadă următorul sezon din „Twin Peaks”, cu ocazia unei scene în care apare personajul ei, Laura Palmer.
Potrivit unor articole apărute în presa americană, rămase deocamdată neconfirmate, distribuţia noului sezon îi va include şi pe actorii Amanda Seyfried, Jennifer Jason Leigh, Robert Knepper şi Balthazar Getty, care vor interpreta câteva personaje noi, alături de personajele deja consacrate ale show-ului TV.