Serialul “Yaman” revine la Kanal D

De: Nicoleta Nicolae / 19.07.2015, 08:00

 Serialul “Yaman” revine la Kanal D
Începând din 29 iulie, Kanal D va difuza sezonul doi din serialul “Yaman”.


Kanal D readuce în atenţia publicului personajele carismatice şi poveştile complicate din “Yaman”. Din distribuţie fac parte şi actori cu care publicul din România este deja familiarizat. Pe Cagatay Ulusoy, interpretul lui Yaman, publicul are ocazia să-l urmarească şi în serialul “Feriha”, iar Baris Falay, care îl interpretează pe avocatul Selim, a jucat în “Ezel” – serial de succes difuzat de Kanal D.

Yaman este personajul şi elementul central al poveştii serialului, cel care uneşte două lumi antagonice de cele mai multe ori: cea a bogaţilor şi cea a sărăcilor. E personajul care se luptă din rasputeri să îşi ajute familia încercată de greutăţi şi să îşi schimbe condiţia socială.
Când Yaman este luat de pe străzile sărace din Tozludere de către avocatul Selim Serez şi soţia acestuia, Ender, aceştia nici nu banuiesc ce schimbări va produce acest tânăr în vieţile lor şi ale celor din jur. Mert, fiul lor educat şi introvertit, îl consideră pe Yaman frate şi prieten, căruia îi împărtăşeşte modul lui ciudat de a privi lumea, dar dificultăţile prin care trece în încercarea de a câştiga inima lui Eylül. Yaman se va îndrăgosti curând de Mira Beylice, dar dragostea lor este încercată permanent de incapacitatea tinerilor de a scăpa de trecut şi de prejudecăţile celor din jur.

Ultimele trei episoade din serialul “Dila” vor putea fi urmărite de telespectatori începând de miercuri, 29 iulie, de la ora 20:00, în paralel cu serialul “Yaman”, care se va difuza de la ora 21:00. Începand de luni, 3 august, serialul Yaman îi va lua locul producţiei “Dila”, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.