Serie inspiraţională: Khloé Kardashian: „Ajut oamenii să devină mai puternici, mai stilaţi şi mai încrezători”

De: Alexandra Necsoiu / 27.04.2017, 15:41
Serie inspiraţională: Khloé Kardashian:
Având-o la cârmă pe Khloé Kardashian, noul sezon de 8 episoade va include transformări totale unice, la care Khloé va participa alături de echipele ei de elită, specializate în fitness, nutriţie şi frumuseţe

 E! Entertainment a dat undă verde unui al doilea sezon al emisiunii inspiraţionale Revenge Body with Khloé Kardashian. În show va apărea un nou grup de persoane care caută puterea fizică şi psihică de a-şi dovedi lor şi celor care i-au influenţat negativ că merită iubire şi respect. Modelul, vedeta TV şi autoarea bestseller-ului New York Times „Strong Looks Better Naked” Khloé Kardashian şi echipele ei de elită, specializate în fitness, nutriţie şi frumuseţe, le vor da participanţilor la show încurajarea şi ajutorul necesare pentru a se transforma. Această emisiune originală tip reality-show este produsă de Khlomoney Entertainment şi Rogue Atlas Productions, în colaborare cu Lionsgate Television şi Ryan Seacrest Productions.

„Sunt atât de fericită că am ocazia de a ajuta oamenii care vor o schimbare şi sunt dispuşi să ne împărtăşească problemele lor personale”, a spus gazda şi producătorul executiv Khloé Kardashian. „Sunt mândră să fac parte din călătoria lor şi să îi ajut pe fiecare să devină mai puternici, mai rezistenţi, mai stilaţi şi mai încrezători.”

„Suntem încântaţi că «Revenge Body with Khloé Kardashian» revine cu forţe proaspete, cu încă un sezon”, a transmis Jeff Olde, vice-preşedinte executiv al departamentului Programming & Development la E!. „În primul sezon, am fost uimiţi de evoluţia participanţilor şi de capacitatea unică a lui Khloé de a-i înţelege, a-i inspira şi a-i încuraja pe cei din jur.”

„Suntem mândri de transformările remarcabile pe care Khloé şi echipa ei de elită le-au realizat şi aşteptăm cu nerăbdare să schimbăm şi mai multe vieţi în sezonul doi”, explică producătorul executiv Eli Frankel. „«Revenge Body» întruchipează stilul, rezonanţa emoţională şi talentul pe care eu şi Lionsgate dorim să le transmită un reality-show produs de noi. Abia aşteptăm să lucrăm din nou cu Khloé, Ryan, Kris şi partenerii noştri de la E!, pentru un nou sezon de producţie TV de calitate, care ştie exact ce se poartă în cultura pop.”

Acest nou sezon va aduce o nouă serie de participanţi şi antrenori şi o perioadă de timp mai lungă pentru un makeover de zile mari. În timpul celor 8 episoade a câte o oră, participanţii vor avea şansa de a se reinventa alături de cei mai buni antrenori, stilişti şi echipe de înfrumuseţare de la Hollywood, aleşi de Khloé. Rezultatele vor echivala cu o schimbare majoră din interior spre exterior şi o dezvăluire finală în faţa lumii întregi şi a celor care s-au îndoit de ei.

  Revenge Body with Khloé Kardashian îi are ca producători executivi pe Eli Frankel, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Ryan Seacrest şi Larissa Matsson. Emisiunea este produsă de Khlomoney Entertainment şi Rogue Atlas Productions, în colaborare cu Lionsgate Television şi Ryan Seacrest Productions.