Serviciile SAS, implicate în moartea Prințesei Diana

Apropo.ro / 20.01.2014, 13:45
Serviciile SAS, implicate în moartea Prințesei Diana
Fosta soție a unui lunetist din serviciile SAS a făcut câteva dezvăluiri privind moartea Prințesei Diana în 1997.

Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, spune că a primit un plic cu suma de 500 de lire sterline pentru a nu vorbi nimic despre Prințesa Diana și decesul acesteia.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Soția lunetistului „N”, cel care susține implicarea serviciului SAS în moartea prințesei Diana, spune că a fost avertizată de un ofițer că va ajunge ca Lee Rigby, soldatul decapitat de teroriști islamiști, la Londra, dacă spune ceea ce știe și că amenințările din partea SAS au făcut-o să se ascundă și să se teamă pentru viața ei.

„Am primit 500 de lire și mi s-a spus să nu vorbesc despre moartea Dianei sau despre operațiunile SAS. Dar nu aveam cum să păstrez tăcerea despre un lucru atât de serios”, spune femeia.

Membrii trupelor SAS fac abuzuri și nu se feresc să rănească o persoană dacă aceasta reprezintă o problemă.

„Am început să cred că soțul meu spunea adevărul în 2008, când afirma că un ofițer SAS l-a orbit pe șoferul Dianei cu un fascicul de lumină, la intrarea în tunelul Pont d’Alma”, continuă ea. „I-a semnalizat apoi unui coleg că operațiunea a fost îndeplinită, așa că acesta este marele secret al regimentului, cred eu”, spune femeia.

Citește mai multe detalii despre cauzele morții Prințesei Diana, pe Mediafax.ro