Serviţi, vă rog! Cu Cheeky Girls, Moroşanu şi Iftimoaie

Apropo.ro / 13.07.2009, 00:00
Serviţi, vă rog! Cu Cheeky Girls, Moroşanu şi Iftimoaie
Surorile de la Cheeky Girls, Monica şi Gabriela Irimia, şi campionii Cătălin Moroşanu şi Ionuţ Iftimoaie intră în ringul ospitalităţii de la “Serviţi, vă rog!”, pe 17 şi 18 iulie, de la 20.30, la PRO TV. Concurenţii vor lupta pentru ca o familie săracă şi numeroasă să plece pentru prima dată în viaţa lor într-o vacanţă. Cele patru vedete se vor întrece timp de o săptămînă în a dovedi că sînt gazdele perfecte ale unei pensiuni.

Surorile sexy de la Cheeky Girls sînt gata să renunţe la rochiile de scenă în favoarea şorţurilor şi a ustensilelor de bucătărie şi grădinărit. Ele se vor duela din nou, dar nu în paşi de dans, ci în şmotru sau gătit.

Monica va munci de dimineaţă pînă seara pentru ca familia Fazakas, din Tîrgu Mureş, să meargă în vacanţa mult visată. Nimrod, Norbert, Roland şi Henrieta au rămas în grija mamei şi se descurcă foarte greu cu banii. Gabriela este pregătită să muncească pe brînci pentru a-i trimite pe Ionuţ, Estera, Ana Maria şi Raluca, din Braşov, într-un sejur de neuitat.

Cei patru copii au rămas în grija tatălui, în urma decesului mamei lor.

Moroşanu şi Iftimoaie s-au pus şi ei de acord să-şi schimbe privirile de “băieţi răi” cu unele foarte prieteneşti, care să fie pe placul clienţilor pensiunii. Cătălin îşi pune la bătaie toate armele astfel încît cei patru copii din familia Rizea să se poată bucura, alături de tatăl lor, de prima vacanţă petrecută împreună.

Iar Iftimoaie se înarmează cu multă răbdare şi pune osul la muncă pentru ca Iuliana, Maria, Cristina şi Cristinel, din Petrila, să aibă parte de o vacanţă de vis alături de părinţii lor. Cei şase locuiesc într-o garsonieră debranşată de la reţeaua de apă şi electricitate din cauza datoriilor.