„Serviţi, vă rog!” pune la treabă alte vedete

Apropo.ro / 03.08.2009, 00:00
Cabral, Elwira Petre, Lavinia ex-Spicy şi Cătălin Crişan se mută pentru cinci zile în pensiunea emisiunii “Serviţi, vă rog!”, difuzată pe 7 şi 8 august, la PRO TV.

Nea Mărin va fi şi de această dată coşmarul concurenţilor, pentru că e mai inventiv ca oricînd. Pentru a-şi dovedi îndemînarea, participanţii vor fi, pe rînd, îngrijitori de animale, babysitteri, zugravi, măcelari, bucătari, ospătari sau chiar grădinari. Şi, pentru că situaţiile neprevăzute apar mereu, vedetele vor fi nevoite să apeleze la vecini pentru orice le lipseşte din gospodărie.

Dar, cum nimic nu e gratis, vor căra cu roaba mizeria făcută de animale pentru o legătură de pătrunjel sau vor spăla geamuri şi vor tăia lemne pentru un kilogram de făină. Cabral Ibacka va munci în ograda pensiunii de la “Serviţi, vă rog!” pentru ca familia Ciocoiu, din Botoşani, să meargă pentru prima dată într-o vacanţă.

Elwira Petre (foto) speră să le intre în graţii clienţilor pensiunii şi lui Nea Mărin, pentru ca familia Varga, din Suceava, să petreacă un concediu de neuitat. Lavinia va munci pe brînci pentru a fi gazda perfectă, fiindcă doar aşa cei trei copii ai familiei Bursuc, din Suceava, vor avea şansa să meargă într-o vacanţă împreună cu părinţii lor.

Cătălin Crişan e hotărît să facă faţă probelor de foc date de Nea Mărin, pentru ca familia Pătraşcu, din Bacău, să petreacă primul concediu împreună.