Seteaza Outlook pentru Hotmail

Apropo.ro / 04.11.2001, 22:15
Seteaza Outlook pentru Hotmail
Instalarea nu dureaza mai mult de cinci minute. Primul lucru care trebuie sa-l faci este saÂ… deschizi Outlook. Din bara de comanda din partea de sus a ecranului alege Tools si apoi meniul Accounts. In casuta de dialog ce apare alege Add si imediat apoi Mail. In momentul in care ai


Instalarea nu dureaza mai mult de cinci minute. Primul lucru care trebuie sa-l faci este saÂ… deschizi Outlook. Din bara de comanda din partea de sus a ecranului alege Tools si apoi meniul Accounts. In casuta de dialog ce apare alege Add si imediat apoi Mail.

In momentul in care ai facut acest lucru vei vedea ca Internet Connection Wizard porneste. Prima data va trebui sa-ti introduci numele. Cum acest lucru nu este foarte greu, nu insistam asupra lui.

Da un Next. In noua fereastra vei vedea o casuta I Already Have An E-Mail Address That I’d Like To Use. Selecteaz-o. Introduce in casuta libera adresa de e-mail de la Hotmail.

Daca ai facut acest lucru, o noua fereastra ar trebui sa apara. In ea vei fi intrebat de numele de server care vrei sa-l folosesti. Dar pentru ca ai introdus adresa de Hotmail casutele ar trebui sa se autocompleteze.

Next. Introdu parola contului. Gata! Da-i Finish.