Seturi mobilier grădină în tendințe pentru vara anului 2022

Apropo.ro / 30.06.2022, 14:32
Seturi mobilier grădină în tendințe pentru vara anului 2022

Cu o ambianță de grădină sau de terasă zen, boemă, etnică, minimalistă sau contemporană, tendințele în ceea ce privește vara anului 2022 sunt numeroase pentru un exterior cocooning care ne va ajuta să profităm de soare și de căldură.

Dacă pentru tine, cea mai frumoasă grădină înseamnă o grădină extrem de colorată în topul tendințelor, atunci va trebui să alegi un set mobilier grădină mai design cu cele mai colorate perne sau huse. Dar, asta nu înseamnă că nu pot să fie și cele mai clasice în cele mai frumoase nuanțe de negru sau de gri.

Pentru o grădină sau o terasă în stil etnic sau boem, ratanul, bambusul și amestecul de bej/negru, cu motive va fi mai mult decât perfect. Poți alege un mobilier grădină care poate să fie sau nu asortat cu restul spațiului de la exterior.

Dar, dacă îți place mai degrabă stilul minimalist sau șic, poți alege o structură mai fină din oțel bej, gri sau negru. Sau chiar din lemn care va da cea mai elegantă latură exteriorului tău.

Setul de mobilier de grădină din lemn este cel care are linii simple, dar extrem de moderne.

Lemnul este foarte în vogă și în anul 2022, mai ales cel masiv și varianta reciclată! Materialele naturale nu au cum să se demodeze, doar stilul va evolua. Liniile simple și minimaliste pot fi concentrate într-un set, ce va contura un ansamblu rafinat, armonios și lejer.

Setul de mobilier de grădină pe care îl alegi poate să fie modulabil, poate să dețină banchete, canapele sau doar fotolii, pufuri și băncuțe… chiar ai de unde alege atunci când vorbim despre mobilier de grădină ce va contura cel mai frumos spațiu exterior.

Cu aspectul său natural și călduros, lemnul este cea mai bună alegere pentru grădină. Va veni și cu un aspect ecologic pentru grădina ta. Totuși nu doar estetica distinsă reprezintă un punct forte cand vine vorba lemn masiv. Rezistența ridicată, modalități multiple de exploatare și aspectele legate de recondiționare sunt alte detalii care fac ca acest material să fie preferat în favoarea altora.

Setul de mobilier de grădină vintage este și el foarte în vogă

Rafinat și expresiv, acest tip de mobilier de grădină este cel care va crea un ambient distins la tine acasă, primitor și sugestiv în același timp. De exemplu, un set mobilier din aluminiu turnat, cu cele mai frumoase detalii florale va deveni un element forte din grădina ta.

Mobilierul modulabil este și el foarte în vogă

Vei putea crea cu ajutorul său exact ambientul pe care ți-l dorești pentru a putea profita din plin de această zonă de relaxare. Este o tendință care îți va permite să întărești latura mai cocooning a grădinii tale și să regăsești un aspect mai boem și al exterior, nu doar la interior.

Care sunt tendințele preferate pe care să mizezi în vara anului 2022?

  • Cea mai frumoasă invitație la călătorie cu ajutorul bambusului și ratanului.
  • Ratanul este un material foarte în vogă pentru exterior. Poți alege un set din ratan pentru a obține cel mai frumos spațiu exterior, care te va transporta imediat la climatul mediteranean.
  • Poți alege și bambusul, foarte adaptat unei amenajări în stil japonez. Dar, care poate fi integrat de minune și unui balcon în oraș.

Răchita te va ajuta să obții un stil boho autentic

Răchita naturală este extrem de solicitată mai ales în acest nou sezon. Fie că vorbim despre mobilier sau despre obiectele de decor, materialele împletite sunt un must have atunci când îți dorești cel mai frumos spațiu în stil boho.

Culori și forme

Formele rotunjite și cele cubice, dar și nuanțele neutre sunt în vogă în această vară. Poți miza pe nuanțele neutre de gri, de alb sau de bej pentru cel mai elegant și mai rafinat efect.