Sevi şi Francesca promit spectacol: ”Am fost extrem de cuminţi faţă de cum suntem noi de obicei”

Apropo.ro / 22.05.2018, 14:33
Sevi şi Francesca promit spectacol: ”Am fost extrem de cuminţi faţă de cum suntem noi de obicei”
Cea de-a doua participare la ”iUmor” le-a trimis în finală pe Sevi şi Francesca, cele două tinere care îşi construiesc scenetele pe versuri din melodii celebre româneşti. Cele două au primit toate voturile juraţilor, laude pe măsură, dar şi voturile telespectatorilor, astfel că acum se pregătesc de marea finală de duminică, 27 mai, de la 20.00, la Antena 1.

Absolvente de teatru, unde au fost colege de grupă pe parcursul facultăţii, Sevi şi Francesca reuşesc să îşi canalizeze emoţiile atunci când intră pe scenă. ”Mi se pare că după ce am apărut la emisiune, acum muncesc mai mult, având o altă presiune pe umeri din cauza faptului că numărul de oameni care au aflat de existenta mea a crescut şi am în permanenţă dorinţa de a creşte calitatea momentului artistic cu fiecare apariţie”, spune Sevi.

Iar reacţiile primite după sceneta lor au fost cât se poate de diverse. ”Pe mine nu m-a dezmoştenit tata după ce am apărut aproape dezbrăcată la TV şi cred că reacţie mai bună de atât nici nu puteam să primesc”, spune cu umor Francesca.
În acest timp, Sevi şi-a găsit un aliat, spre surprinderea ei, chiar în bunica sa! ”Pentru mine cea mai şocantă reacţie a fost cea primită de la bunica mea. Ca să înţelegeţi, ea e genul de persoană care dacă face un compliment, asta clar se întâmplă într-un univers paralel! Dar imediat după vizionarea momentului m-a sunat să îmi spună cât de mult i-a plăcut şi că a fost mult mai bine faţă de sezonul trecut!”, a povestit finalista ”iUmor”.

Fetele, care spun că plănuiesc să se bucure de fiecare moment din finala ”iUmor”, plănuiesc un număr de zile mari. ”Ne-am dat seama că am fost extrem de cuminţi şi tăcute în comparaţie cu felul în care suntem noi de obicei. Emoţiile şi faptul că venisem cu ceva ce nu se mai făcuse la iUmor, şi-au spus cuvântul. Însă în audiţiile din sezonul 5, ne-am dezlănţuit cam… 50-60%. Acum staţi cu ochii pe finală!”, au mai spus Sevi şi Francesca.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al cincilea sezon. Duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor afla cine este câştigătorul din acest sezon! Irinel şi Diana, Andrei Gîrjob, Sevi şi Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mirela Buhuş, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum şi Dan Ţuţu sunt cei care se luptă de această dată pentru marele premiu. Finala ”iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câştigătorii celor 11 ediţii îşi va prezenta numărul pregătit.

Dacă în audiţii aceştia aveau nevoie de două dintre voturile juraţilor pentru a ajunge la vot în aplicaţia ”iUmor”, în marea finală, concurenţii trebuie să îi convingă pe toţi trei, altfel sunt eliminaţi. În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenţilor într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin  SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câştigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.