Sexul cu ex-ul nu inseamna tradare

Apropo.ro / 19.08.2008, 13:20
Britanicii considera ca daca faci sex cu fostul partener, in cazul in care s-a reaprins scanteia, este ok si nu inseamna tradare.

Britanicii considera ca daca faci sex cu fostul partener, in cazul in care s-a reaprins scanteia, este ok si nu inseamna tradare.

Unul din cinci britanici cred ca a te furisa in asternutul ex-ului, chiar daca ai o relatie cu altcineva, nu dauneaza.

Un sondaj referitor la asteptarile britanicilor in materie de sex arata ca peste 50% nu ar rata o aventura cu ex-ul chiar daca au o relatie fericita.

Multi barbati care isi iubesc partenerele si care au partide de sex satisfacatoare acasa, nu s-ar da in laturi de la un sex cu altcineva, daca stiu ca nu are consecinte si nu afla partenera.

Doar una din trei femei recunosc sa le place sa insele partenerul, chiar daca duc o viata frumoasa acasa. Inselatul hraneste ego-ul.

Majoritatea femeilor spun ca s-au bucurat in secret de o aventura si a considerat-o drept recompensa pentru ele, tocmai datorita faptului ca nu erau apreciate acasa, sotii nu erau afectuosi si le ignorau.

Nici marile celebritati nu au ocolit aceasta practica

Pamela Anderson dupa ce a divortat de Tommy Lee s-a intors in patul acestuia.

Lily Allen, dupa ce a pus capat relatiei sale cu Ed Simons de la Chemical Brothers, si-a regasit dragostea tot in bratele acestuia.

Eminem a fost parasit de sotie, insa in 2006 s-au recasatorit.

lily allen ed simons

eminem si kim mathers

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!