Sezon nou Anatomia lui Grey, la DIVA. Dezvăluiri din culise

De: Cristiana Trifu / 29.01.2018, 11:45
Sezon nou Anatomia lui Grey, la DIVA. Dezvăluiri din culise
Sezonul 11 al serialului Anatomia lui Grey are premiera la DIVA cu două episoade difuzate marţi, 30 ianuarie, de la ora 21:00. În fiecare marţi vor fi difuzate câte două episoade.

Povestea centrală din sezonul 11 se ţese în jurul lui Meredith, care trebuie să facă faţă despărţirii de cea mai bună prietenă, vieţii amoroase tensionate cu Derek şi medicului care o înlocuieşte pe Cristina, Dr. Maggie Pierce, care este şi sora vitregă a lui Meredith. Printre actorii cu apariţii episodice se numără şi cunoscuta Geena Davis.

În noua serie, Callie (Sara Ramirez) şi Arizona (Jessica Capshaw) iau o decizie legată de mama-surogat, Amelia (Caterina Scorsone) află un secret, iar Bailey (Chandra Wilson) îşi dă seama că va trebui să se lupte cu Alex (Justin Chambers) pentru a obţine locul Cristinei în consiliul de administraţie. În continuare, April Kepner (Sarah Drew) şi Jackson Avery (Jesse Williams) au de înfruntat o problemă de viaţă şi de moarte, iar Derek este implicat într-un accident.

Urmăriţi noile episoade din Anatomia lui Grey, sezonul 11, marţea, la 21:00, începând din 30 ianuarie, la DIVA. În fiecare marţi vor fi difuzate câte două episoade.