Sezonul 17 al show-ului “Grey’s Anatomy” ar putea fi finalul

De: Loredana Toma / 11.03.2021, 13:59
Sezonul 17 al show-ului “Grey's Anatomy” ar putea fi finalul

Serialul american cu tematică medicală “Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy” ar putea trage cortina, întrucât scenariul sezonului al 17-lea este scris astfel încât pare că aduce finalul show-ului.

Drama medicală a fost creată de Shonda Rhimes și a avut premiera pe 27 martie 2005, pe canalul ABC, fiind în prezent una dintre cele mai longevive serii TV. Show-ul se află acum la cel de-al 17-lea sezon, care a inclus printre subiecte și pandemia care a afectat întreaga lume. Sezonul are doar 16 episoade, în loc de 24 cum și-au obișnuit producătorii fanii, din care au fost difuzate deja șase. Următoarele episoade sunt în producție, iar finalul ar putea veni undeva la mijlocul lunii mai. Show-ul este în continuare unul dintre cel mai de succes, care continuă să atragă noi telespectatori, fiind, totodată, un hit pentru platforma de streaming Netflix.

Negocierile sunt încă în derulare

Cel mai recent contract semnat de protagonista Ellen Pompeo se apropie de final, iar producătoarea Krista Vernoff este și ea în negocieri pentru sezonul al 18-lea. Cum niciun plan oficial nu a fost dat publicității, potrivit The Hollywood Reporter, Vernoff plănuiește să scrie ultimul episod ca și cum ar fi doar finalul sezonului, în cazul în care ar exista posibilitatea de continuare, dar și sfârșit al show-ului, în cazul în care o astfel de decizie va fi luată. Negocierile dintre postul de televiziune ABC și Disney pentru o continuare se desfășoară de mai multe luni, însă nu s-a ajuns la nicio concluzie, ceea ce face ca poziția lui Vernoff să fie una destul de dificilă.

Seria „Grey’s Anatomy” se va încheia când Ellen Pompeo nu va mai vrea să continue

Creatoarea show-ului Shonda Rhimes a declarat mereu că finalul show-ului va veni atunci când actrița Ellen Pompeo, care a fost o prezență constantă în show, va decide că nu va mai putea continua. Contractul pe care Pompeo l-a semnat în 2017 pentru cele mai recente două sezoane a făcut ca aceasta să fie cel mai bine plătită actriță de seriale-dramă, cu un salariu anual de 20 de milioane de dolari.

Serialul “Anatomia lui Grey” este axat pe stagiarii, medicii și rezidenții dintr-un spital fictiv din Seattle, în timp ce încearcă să își mențină viețile personale și profesionale în echilibru. Titlul este derivat din manualul de anatomie umană „Gray’s Anatomy”, scris de Henry Gray, iar serialul a fost conceput să aibă o distribuție mixtă, eliminând criteriile rasiale. A primit numeroase premii, inclusiv Globul de Aur și 38 de nominalizări la Emmy.

CITEȘTE ȘI: Vedeta unui serial de succes, greu de recunoscut! 

Cele mai de succes seriale din ultimii 10 ani! 

Cum arată soţia lui McDreamy din serialul „Anatomia lui Grey”. O pereche tare frumoasă! 

Foto: Profimedia Images