Sezonul 2 „Masked Singer România” începe joi seară, la PRO TV

De: Ana Obretin / 09.09.2021, 14:50

Cel de-al doilea sezon al show-ului „Masked Singer România” începe joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

16 măști antrenate să-și arate calitățile și să-și ascundă identitatea se luptă în acest concurs. Sute de presupuneri, mii de posibilități, în singura competiție în care numele vedetelor este cel mai mare mister, se arată într-un comunicat remis Apropo de Pro TV.

Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan, cei patru detectivi ai show-ului, vor încerca să deslușească fiecare indiciu pe care cele 16 personaje îl aduc în fața publicului. Albina, Fluturele, Muma Pădurii, Papagalul, Șaorma, Pufosul, Cameleonul și Bufnița sunt primele 8 măști care intră, joi seară, în show-ul „Masked Singer România” și care vor face tot ce le stă în putere pentru a-i induce în eroare pe detectivi.

”Avem 16 personaje care-și unesc forțele pentru a redefini divertismentul. Unele sunt gingașe, altele fioroase sau sensibile… ca Horia Brenciu, unele care vin de pe altă planetă sau din poveștile copilăriei. Toate luptă pentru cel mai valoros premiu din istoria competițiilor: trofeul Masked Singer!”, a spus Pavel Bartoș, prezentatorul emisiunii.

Noul sezon „Masked Singer România” este disponibil online și pe voyo.ro.

Vezi galeria foto.

CITEȘTE ȘI: Lorena Vișan și Louis Florea sunt tiktokerii oficiali ai show-ului Masked Singer România

Foto: Pro TV