Sezonul 20 din Crimele din Midsomer va fi difuzat, în premieră, în România

De: Cristiana Trifu / 03.09.2018, 13:28
Sezonul 20 din Crimele din Midsomer va fi difuzat, în premieră, în România
Sezonul cu numărul 20 din Crimele din Midsomer va fi difuzat, în premieră în România, la DIVA, din 20 septembrie, în fiecare joi de la 21:00.

Lansat în 2018, al douăzecilea sezon al celui mai longeviv serial britanic cu detectivi, spune povestea lui DCI Barnaby (Neil Dudgeon) şi DS Winter (Nick Hendrix), aflaţi în căutarea dreptăţii în pitorescul, dar mortalul peisaj rural din Misodmer.

În acest sezon de 6 episoade celor doi detectivi li se va alătura un nou patolog Doctor Fleur Perkins (Annette Badland) care îi va ajuta la investigaţii. Acest trio remarcabil va trebui sa rezolve crima unui fost super model, a unui colecţionar de fluturi găsit suspendat asemenea specimenelor lui şi a unui cadavru găsit la o petrecere de lansare a unei băuturi. Una dintre cele mai mari temeri ale lui Barnaby se materializează când circul vizitează regiunea şi aduce cu el clovni siniştrii puşi pe fapte rele.

Nu rata noile investigaţii ale faimoşilor detectivi englezi şi minunatul lor accent britanic în sezonul 20, difuzat în România înaintea premierei din Regatul Unit, din 20 septembrie, în fiecare joi de la 21:00, la DIVA.