Sezonul 4 “Elif” ajunge la final, iar serialul “Mama” are premiera la Happy Channel

De: Cristiana Trifu / 30.09.2018, 12:12
Sezonul 4 “Elif” ajunge la final, iar serialul “Mama” are premiera la Happy Channel
Cel de-al patrulea sezon al serialului “Elif”, difuzat în exclusivitate la Happy Channel, ajunge luni (1 octombrie) la final şi, tot în această zi, telespectatorii vor putea urmări premiera producţiei turceşti “Mama”. Sfârşitul acestui sezon va avea parte de un episod special, care se va difuza de la 18.00 până la 19.30, urmând ca de la această oră să fie programată lansarea serialului “Mama”.


Isabella Damla Güvenilir, micuţa Elif, îşi ia luni rămas bun de la telespectatorii Happy Channel, putând fi urmărită în finalul sezonului 4, de la ora 18.00. Povestea serialului nu se încheie însă aici, ci va continua cu un nou sezon, care se va regăsi anul viitor în grila postului de televiziune. După încheierea sezonului 4 “Elif”, Happy Channel lansează o nouă poveste impresionantă, “Mama” (“Mother” aka “Anne”), producţia care o are ca protagonistă pe una dintre cele mai iubite şi talentate actriţe din Turcia, Cansu Dere, extrem de îndrăgită şi de publicul român. Serialul îşi va face debutul de la ora 19.30, iar

începând din 2 octombrie va putea fi urmărit, de luni până  vineri, în intervalul 18.00- 20.00.
În „Mama”, Candu joacă rolul unei fotografe pe nume Zeynep. Într-o zi, ea ajunge să ţină locul unei profesoare la şcoală, acolo unde o cunoaşte pe Melek (Beren Gökyıldız). Comportamentul ciudat al elevei îi atrage atenţia lui Zeynep, care în dorinţa de a afla mai multe despre fetiţă, descoperă că părinţii lui Melek se poartă urât cu ea acasă. Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia ia o decizie care va schimba atât soarta micuţei, cât şi pe a ei pentru totdeauna. Ce întorsătură va lua viaţa acesteia, telespectatorii vor putea afla urmărind “Mama” la Happy Channel.

Un alt serial turcesc pe care telespectatorii îl pot vedea la Happy Channel este “Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat de luni până joi, de la ora 20.00. 

Tags: