Sezonul al cincilea al serialului Cu sânge rece se apropie de final

De: Mioara Tronaru / 27.03.2014, 08:00
Sezonul al cincilea al serialului Cu sânge rece se apropie de final
Cel de al cincilea sezon al serialului Cu sânge rece, difuzat la Diva Universal joia, la ora 21:00, se apropie de final. Ultimele două episoade pot fi urmărite joi, 27 martie, de la orele 21:00 şi respectiv 22:00.

În episodul cu numărul 17, intitulat Slipping, difuzat de la ora 21:00, urmărim povestea unei femei a cărei moarte, în 1962, este considerată sinucidere. Acum, nepoata ei cere echipei să investigheze sinuciderea, după ce aduce dovezi noi, în speranţa că se va putea dovedi că a fost vorba despre o crimă.

De la ora 22:00, Diva Universal va difuza ultimul episod al sezonului 5, intitulat Ghost of My Child, în care copilul unei femei dependente de droguri moare într-un incendiu, dar cazul este redeschis după ce mama lui susţine că l-a văzut viu, într-un parc.

În serialul Cu sânge rece, difuzat de Diva Universal, detectivul Lilly Rush (Kathryn Morris) redeschide dosare nerezolvate, vechi de câţiva ani. Lilly Rush este atrasă de provocarea de a interoga martorii unei crime vechi (ale căror vieţi s-au schimbat o dată cu trecerea anilor) şi de a folosi noile tehnologii pentru a găsi indicii noi în cazuri care pe vremuri erau considerate de nerezolvat. În acelaşi timp, este pregătită să înfrunte consecinţele: investigaţiile ei vor redeschide răni vechi şi ar putea să-i determine pe suspecţi să ucidă din nou. Dar Rush nu se lasă şi este decisă să se asigure că nicio victimă nu va fi uitată.