Sezonul al șaselea al show-ului „Insula Iubirii” va avea premiera pe 2 mai, la Antena 1

De: Ana Obretin / 15.04.2022, 11:37
Sezonul al șaselea al show-ului

Cel de-al şaselea sezon al emisiunii „Insula Iubirii” va avea premiera pe 2 mai și va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii. Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island i-au primit cu braţele deschise pe curajoşii care au vrut să trăiască experienţa care a schimbat viețile multor perechi de îndrăgostiți. 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

„Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii. „Aţi ajuns aici cu un scop clar, să aflaţi răspunsurile la întrebările pe care vi le-aţi pus în ultima perioadă: dacă jumătatea voastră e ideală pentru voi sau dacă altcineva ar fi perfect! E posibil ca unii dintre voi să nu treacă testul suprem al iubirii!”, i-a avertizat Radu Vâlcan, prezentatorul celui mai fierbinte reality show de la Antena 1, pe concurenţii celui mai nou sezon!

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 2 mai, în fiecare luni şi marţi, la Antena 1.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la „Insula Iubirii”.

CITEȘTE ȘI: 8 cupluri de vedete, în cel de-al 17-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, la Antena 1

Foto: Antena 1