Sezonul cu numărul 8 din HAWAII 5.0 vine la DIVA: noi recruţi, noi cazuri

De: Cristiana Trifu / 16.08.2018, 11:59
Sezonul cu numărul 8 din HAWAII 5.0 vine la DIVA: noi recruţi, noi cazuri
În premieră în România, sezonul cu numărul 8 din HAWAII 5.0 vine la DIVA toamna aceasta, cu trei episoade în serile de luni de la 21:00, din 3 septembrie.

 

Seria relatează acţiunile unei restrânse echipe de elită, cu imunitate şi propriile metode de acţiune, din Hawaii, condusă de Lt. Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) care raportează direct guvernatorului statului. Echipa investighează fapte teroriste, răpiri, crime şi jafuri.

În acest sezon verii Chin şi Kono părăsesc echipa pentru propriile proiecte pe continent. Soţul lui Kono, Adam Noshimuri, se întoarce totuşi în Hawaii pentru un rol important care este pus în pericol de trecutul său.

Pentru a completa echipa, Steve McGarrett şi Det. Sgt. Danny Williams (Scott Caan) o recrutează de la academie pe Tani Rey (Meaghan Rath) şi pe fostul puşcaş marin Junior Reigns (Beulah Koale). Noua echipă va lucra împreună pentru a salva un câine poliţist, va cere ajutorul unui hacker trimis în spatele gratiilor de către McGarrett (Joey Lawrence revine în rolul lui Aaron Wright pentru acest episod), investighează crime inspirate din folclorul local şi au ca sarcină să găsească un adolescent din famila regală britanică care a fugit.

Steve şi Danny se angajază deasemenea într-un nou proiect: deschiderea unui restaurant.

Avem mult soare şi acţiune în sezonul 8 din Hawaii 5.0 – toamna aceasta la DIVA, trei episoade în fiecare luni, din 3 septembrie, în premieră în România!


 

Tags: