Sezonul șase al serialului „Peaky Blinders” ar putea fi gata până la sfârșitul anului viitor

De: Andra Voiculescu / 31.12.2020, 09:23
Sezonul șase al serialului

Producătorii serialului de succes „Peaky Blinders”, de pe Netflix, sunt pe cale să înceapă filmarea sezonului șase, după ce filmările au fost întrerupte anul acesta ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Astfel, conform unei reclame a agenției de talente LB Casting Ltd, se recrutează figuranți pentru „o foarte cunoscută dramă de epocă a BBC filmată la începutul anului 2021 în Manchester”.

Reclama prezintă o siluetă de bărbat purtând o șapcă de vânzător de ziare (Newsboy), precum cele purtate de Tommy Shelby – interpretat de Cillian Murphy – și de asociații săi.

Potrivit anunțului, actorii de sex masculin „trebuie să fie dispuși să-și radă părul dacă este necesar”, iar această formulare a oferit cel mai bun indiciu de până acum.

Agenția din Leeds a oferit anterior talente pentru „Peaky Blinders”, potrivit site-ului său web. Agenția se adresează bărbaților și femeilor de toate etniile, cu „înfățișări naturale care pot fi o adevărată reflectare a perioadei de timp povestite”.

Asta înseamnă că nu există piercinguri sau tatuaje vizibile, unghii false, sprâncene tatuate sau extensii de gene.

Femeile trebuie să aibă părul până la umăr, nevopsit și fără evidențieri vizibile și trebuie să poarte o rochie de dimensiunea 12 (42 conform standardelor din Europa) sau mai mică.

Bărbații nu trebuie să aibă tunsori, decolorări, vopsiri sau alte evidențieri și trebuie să fie dispuși să-și radă părul, dacă este necesar.

„Barba modernă / părul facial” sunt de asemenea interzise, iar măsurătorile pieptului nu trebuie să fie mai mari de 44”.

„În mod ideal, suntem în căutarea de persoane care conduc, din cauza orelor de începere matinale și a orelor târzii de încheiere a programului. Vă rugăm să vă asigurați că puteți ajunge în mod independent la și din Manchester în afara orelor de vârf”, continuă reclama.

Solicitanții trebuie să aibă minim 16 ani și trebuie să trimită toate detaliile împreună cu două fotografii recente la adresa [email protected] până la 3 ianuarie 2021.

Sursa: Daily Record

Foto: Profimedia Images