Sfantul Valentin a facut-o mama pe Roxana Ciuhulescu

Apropo.ro / 15.02.2008, 10:53
Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii Pro Motor de la Pro Tv, a nascut - chiar de Ziua Indragostitilor - o fetita sanatoasa.

Prezentatoarea emisiunii Pro Motor de la Pro Tv, Roxana Ciuhulescu, a nascut prin cezariana chiar de Ziua Indragostitilor la ora 14.02, o fetita sanatoasa de 3,450 kg si 52 cm la o clinica particulara din Bucuresti.

Chiar daca in ultimele nopti inainte de nastere nu a dormit mai deloc, iar noaptea dinainte a fost cea mai lunga noapte din viata sa, Roxana a trecut peste oboseala si emotii atunci cand tinut-o pe micuta Ana Cleopatra in brate si cand i-a auzit primul scancet.

Fericita pana la lacrimi si cu cel mai stralucitor zambet pe chip, Roxana a marturisit ca aceasta experienta nu egaleaza nimic din ce a trait ea pana acum.

Daca s-a declarat intotdeauna o impatimita a sporturilor extreme, acum Roxana a trecut peste cel mai solicitant moment din viata ei, mai tensionat decat un salt cu parasuta si mai inaltator decat un zbor cu elicopterul.

“Este foarte frumoasa micuta, mi se pare ca seamana foarte bine cu Roxana. Sunt foarte fericit ca sunt bine amandoua.”, a declarat Mihai Ivanescu, sotul Roxanei Ciuhulescu.