Sfarsitul Lumii vine cu „Numere Fatale”, pe DVD!

De: Dragos Tanase / 31.08.2009, 13:25
Filmul "Numere fatale/Knowing", cu Nicolas Cage, e lansat pe DVD, din 1 septembrie, fiind distribuit de catre Pro Video.

Un action-thriller plin de suspans care pune omenirea fata in fata cu cele mai terifiante previziuni, “Numere fatale/Knowing” este lansat, din 1 septembrie pe DVD, fiind distribuit de catre Pro Video.

Un film plin de aventura cu accente SF in care viitorul este incert, iar numaratoare inversa deja a inceput, Numere fatale reprezinta cea mai recenta ecranizare in regia lui Alex Proyas.

Dupa un succes remarcabil de box office in SUA, cu incasari de cateva zeci de milioane de dolari, “Numere Fatale” il readuce in atentia publicului larg pe actorul de Oscar, Nicolas Cage.

Cu o experienta cinematografica de invidiat si cu numeroase filme in portofoliu (“Leaving Las Vegas”, “City of Angels”, “Ghost Rider”, “National Treasure: Book of Secrets”), Nicolas Cage il interpreteaza de aceasta data pe John Koestler, un profesor de astrofizica nevoit sa isi creasca singur baietelul – Caleb (Chandler Cantebury).

Vezi trailer-ul filmului: 

knowing trailer de pe tare.ro

 

In regia lui Alex Proyas, cunoscut pentru mega productia din 2004, “I, Robot”, “Numere Fatale” incita chiar de la primele cadre.

Avand la baza un scenariu la care s-a lucrat timp de 8 ani, Numere Fatale este un film captivant ce va tine publicul cu sufletul la gura de la inceput si pana la sfarsit.

Productia este un SF al zilelor noastre in care omenirea este pusa fata in fata cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. Inceputul sfarsitului se pare ca a avut loc in urma cu cateva decenii, mai precis in 1958, cand o clasa de elevi stocheaza intr-o capsula a timpului desenele realizate la orele de curs.

In momentul in care capsula este scoasa la lumina, cinci decenii mai tarziu, Caleb, fiul profesorului, primeste un desen care este deosebit fata de restul. Acesta reda o insiruire ciudata de numere in care John Koestler descopera un adevar de neimaginat.

Vezi o GALERIE FOTO cu secvente din film!

Nicolas Cage in

Numerele dezvaluie de fapt datele, coordonatele locatiei si numarul de victime implicate in cele mai mari dezastre, nu doar din trecut, ci si din viitor.

Impreuna cu fiul sau, dar si cu Diana Whelan (Rose Byrne) si Abby (Lara Robinson), fiica si nepoata autoarei mesajului profetic, John porneste intr-o cursa contra cronometru pentru a impiedica un ultim dezastru.

DVD-ul cu filmul “Numere Fatale” poate fi achizitionat din marile centre comerciale si magazinele de specialitate, partenere Pro Video la un pret recomandat de 54,9 RON.

De asemenea, poate fi comandat si online pe site-ul www.provideo.ro

Vezi o GALERIE FOTO cu secvente din film!