Sfâşietor! Bianca Brad, dezvăluire cutremurătoare: “Pierderea unui copil…”

De: Cătălina Matei / 15.09.2016, 12:21
Sfâşietor! Bianca Brad, dezvăluire cutremurătoare: “Pierderea unui copil...”
Bianca Brad a trecut prin momente cumplite.

Pe 27 aprilie 2007, fostul manechin a trăit cea mai dureroasă experienţă din viaţa ei: “Îmi este foarte greu să retrăiesc momentele pe care, la vremea aceea nu credeam că voi avea putere să le depăsşsc dar pe lângă faptul că, această destăinuire e ca o formă de terapie, ajutându-mă să mă eliberez de durere, sunt trei motive pentru care am hotărât să vorbesc despre încercarea mea.”

Vedeta se afla într-o maternitate din Germania şi aştepta să aducă pe lume o fetiţă, când medicul i-a dat o veste cumplită. Bebeluşul său murise în pântece. Micuţa Emma nu a plecat însă fără să îi aducă o mângâiere mamei ei. O întamplare petrecută la biserica a făcut-o pe Bianca să aibă senzaţia că a întâlnit sufletul fiicei ei.

“Cand s-au deschis usile bisericii, odata cu sicriasul mic si alb, tocmai adus de la aeroport, a intrat in biserica si o randunica, Au incercat sa o dea afara, pentru a nu ramane ulterior inchisa, dar nu a fost chip sa o scoata de acolo…Pe tot parcursul slujbei, randunica a zburat pe deasupra sicriasului si a cantat, ca sa iasa apoi odata cu sicriasul…Era mica, delicata si frumoasa precum fetita mea. Preotul a spus ca nu i s-a mai intamplat asa ceva in toti cei zece ani, de cand era in acea parohie. Si a mai spus ca, probabil e sufletelul fetitei mele, care se intorsese acasa. O fi, n-o fi asa…nu stiu. De atunci tresar de cate ori vad o randunica. Aceasta pasare a devenit simbolul fetitei mele dragi, a scris Bianca Brad pe blogul personal.

Foto Facebook