Sfâşietor! Fetiţa adoptată de Luminiţa Anghel, abandonată de ambele mame. “O iubea pe Măriuca, îmi pare rău că i-am luat-o”

De: Alexandra Necsoiu / 13.06.2017, 12:18
Sfâşietor! Fetiţa adoptată de Luminiţa Anghel, abandonată de ambele mame. “O iubea pe Măriuca, îmi pare rău că i-am luat-o”
În 2009, Luminiţa Anghel a luat o fetiţă dintr-un centru de plasamentşi a avut grijă de ea ca de propriul copil. Artista a crescut-o pe Măriuca timp de 5 ani.

Din păcate, traiul alături de cântăreaţă avea să se sfârşească pentru copilă, în urmă cu trei ani, când mama ei biologică, Angelica Constantin, i-a declarat război ”mamei adoptive”. Anul trecut, Luminiţa Anghel a declarat că a renunţat la Măriuca, sătulă de scandalurile cu Angelica. Luminiţa are doi băieţi, pe David Puşcaş ( 20 de ani) şi pe Filip (5 ani).

Dovada că Luminţa Anghel e la un pas să emigreze. „În România nu este locul meu! Şi nici nu a fost vreodată!”

De nerecunoscut! Cum arăta Luminiţa Anghel în urmă cu 24 de ani – FOTO

Trist! Luminiţa Anghel, despre adopţia lui David: „Nu am ştiut în ce mă bag, nu m-am informat”

Angelica Constantin recunoaşte că i-a făcut un mare rău propriului copil:  “Îmi pare rău că i-am luat fetiţa Luminiţei pentru că o iubea pe Măriuca. Am zis atunci că nu mă lasă să o văd când vreau eu, ne-am certat rău. Nu am o situaţie financiară atât de bună ca a ei, fapt pentru care fetiţa mea, care a împlinit 11 ani, se află şi acum într-un centru de plasament. Vreau să vă spun că Măriuca vorbeşte foarte frumos despre Luminiţa Anghel. Mami dacă mă lăsai la Lumi, mă făceam cântăreaţă, mă făceam vedetă ca Lumi”, a declarat mama naturală a copilei pentru click.ro.