Sfaturi despre machiaj de la Gina Brooke, make-up artistul Madonnei

Apropo.ro / 22.02.2015, 15:00
Sfaturi despre machiaj de la Gina Brooke, make-up artistul Madonnei
Make-up artistul Madonnei, Gina Brooke oferă câteva sfaturi prețioase pentru un machiaj perfect, nu doar pentru Sărbătorile de Iarnă.

Gina Brooke dezvăluie câteva trucuri de make-up pe care le aplică și marilor vedete, inclusiv Madonnei.

1. Regenerează-ți pielea

Chiar și cel mai reușit make-up nu îți poate oferi o piele radiantă – aici intervine tratamentul facial cu Oxigen Hiperbaric al Madonnei. Pentru a obține o strălucire asemănătoare acasă, Gina recomandă să minimizezi porii cu dischetele de la Arcona și hidratezi tenul cu Rejuvenate de la Intraceuticals.

Tips: Make-up artistul Madonnei amestecă o picătură de ulei de argan cu anticearcăn pentru un look luminos.

2. Axează-te pe gene

Folosește mascara purple (arată minunat la toate nuanțele de iriși, mai ales la verzi și albaștri). Pentru un plus de dramatism, aplică gene false.

Ginei Brooke îi place să aplice cinci gene false individuale în colțul exterior al ochiului. Lipiciul trebuie pus așa încât capetele genelor să fie orientate spre exterior pentru a alungi genele naturale.

3. Aplică jumătate de liner

Linia care pune în valoare aproape toate formele de ochi este cea care pornește de la mijlocul pleoapei spre colțul exterior al ochiului„, spune make-up artistul Madonnei.

Folosește un dermatograf waterproof sau un fard de ochi stick care se aplică ușor. Pentru un look natural, Gina recomandă să îl aplici cât mai aproape de baza genelor.

Citește mai multe detalii despre un machiaj perfect cu Gina Brooke, pe csid.ro