Shakira a fost atacată de un leu de mare

Apropo.ro / 14.02.2012, 10:00
Shakira a fost atacată de un leu de mare
Cântăreața Shakira a fost atacată de un leu de mare, în timp ce se afla în vacanță. Artista crede că animalul a atacat-o pentru că i-a confundat telefonul... cu un pește.

Cântăreața Shakira a fost atacată de un leu de mare, în timp ce se afla în vacanță și admira mai multe animale sălbatice în mediul lor natural.

„Dumnezeule, tocmai mi s-a întâmplat ceva de necrezut! Am fost atacată de un leu de mare. În această după-amiază, am ieșit puțin pentru a vedea foci și lei de mare. Îi găsesc foarte drăgălași și am vrut să mă apropii puțin mai mult decât ceilalți turiști, am coborât pe o stâncă și voiam să le vorbesc ca unor bebeluși, în timp ce îi fotografiam”, scrie Shakira în postarea de pe Facebook.

shakira muscata de leul de mare (facebook)

Shakira a coborât pe o stâncă pentru a se apropia mai mult de animale, în momentul în care un leu de mare a sărit pe acea stâncă și a atacat-o. Din fericire, fratele artistei, căruia aceasta îi spune „Super Tony”, a reușit să o tragă la timp în spate și să o ferească de atacul animalului.

„Dintr-o dată, un leu de mare a sărit din apă, atât de repede și de brusc, încât a ajuns până la mai puțin de o jumătate de metru de mine, m-a privit în ochi, a mârâit furios și a încercat să mă muște. Toată lumea, inclusiv eu, a început să țipe. Eram paralizată de frică și nu puteam să mă mișc”, mai spune artista.

În ciuda spaimei trăite, cântăreața în vârstă de 35 de ani consideră că a fost vina ei și animalul a avut acel comportament agresiv, întrucât a confundat telefonul ei BlackBerry cu un pește.

Citește mai multe detalii despre Shakira si atacul leului de mare, pe Mediafax.ro