Shakira concerteaza pentru copiii defavorizati

Apropo.ro / 16.05.2008, 13:10
Shakira concerteaza pentru copiii defavorizati
Shakira, Ricky Martin si Miguel Bose vor sustine doua concerte gratuite pentru copiii saraci din America Latina.

Shakira, Ricky Martin si Miguel Bose vor sustine duminica doua concerte gratuite in Ciudad de Mexico si Buenos Aires pentru a aduce la cunostinta publicului problemele copiilor saraci din America Latina. Initiatorul si sustinatorul concertelor este multimiliardarul mexican Carlos Slim.

In timpul unei conferinte de presa organizata in Ciudat de Mexico, Shakira a vorbit despre copiii defavorizati: "Cauza copiilor a fost multa vreme ignorata. Este un moment istoric, pentru prima data artisti, sefi de companii si intelectuali se vor reuni pentru a lucra in beneficiul milioanelor de copii.."

Artista spera ca aceste concerte vor atrage atentia guvernelor Americii Latine si vor sensibiliza publicul: " Problema dezvoltarii copiilor trebuie sa fie tratata in mod serios in America Latina" a mai adaugat aceasta.

Shakira a sustinut prima cantare in public la varsta de 4 ani, la 8 ani a scris primul cantec, iar primul contract cu o casa de discuri l-a incheiat la 13 ani dar a reusit sa devina cat de cat cunoscuta datorita celui de-al treilea album "Pies Descalzos" . Al patrulea album insa, "Donde Estan Los Ladrones?", lansat în 1998 a devenit unul dintre cele mai bine primite albume ale anului, avand vanzari de peste 4 milioane de exemplare doar în America centrala si de sud.

Melodia “Whenever. Wherever”, lansata inaintea albumului din 2001 (“Laundry Service”), a transformat-o intr-un star aproape peste noapte.

Shakira a concertat la Timisoara pe stadionul "Dan Paltinisanu" pe 17 iulie 2006.

Afla mai multe din "Shakira canta pentru copiii saraci din America Latina" pe mediafax.ro.